01andreucci.jpg
Ολοκληρώθηκε και ο 4ος γύρος του CIR με το ασφάλτινο Rally Targa Florio. Για ακόμα μια φορά, 4η για φέτος, η νίκη κατέληξε στα χέρια των Andreucci/Andreussi με το Peugeot 207 S2000 της Peugeot Italia. Βέβαια αυτή τη φορά δεν ήταν το ταχύτερο πλήρωμα σε απόλυτη ταχύτητα αλλά δεν αντιμετώπισαν προβλήματα σε αντίθεση με τους κύριους αντιπάλους τους, Rossetti/Chiarcossi, που εντυπωσίασαν μέχρι και την 6η ε.δ. όπου προηγούταν αυξάνοντας συνεχώς την διαφορά τους. Εκεί όμως ήταν άτυχοι οι τελευταίοι εγκαταλείποντας από σπασμένο κινητήρα αφήνοντας έτσι τον Andreucci να φτάσει σε μια εύκολη νίκη από εκείνο το σημείο και έπειτα.  

Ενημέρωση

02scandola.jpg

03runfola.jpg



Την 2η μέρα του αγώνα ο Andreucci, έχοντας διαφορά ασφαλείας, κινήθηκε τόσο γρήγορα όσο να καταφέρει να διατηρήσει την διαφορά χωρίς να ρισκάρει πράγμα που κατάφερε και πλέον το μικτό πλήρωμα γίνεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο με διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας που ξεπερνά τους 50 βαθμούς. 

Στην 2η θέση της γενικής, 37''8 πίσω από τους νικητές, βρέθηκαν οι Scandola/D'Amore με το Ford Fiesta S2000 της A-Style. Κινήθηκαν γρήγορα, καταφέρνοντας να κρατήσουν 11'' πίσω τους πολύ καλούς τοπικούς Runfola/Lo Neri με ένα Peugeot 207 S2000. Οι τελευταίοι με την σειρά τους είχαν πολύ μεγάλη μάχη με τους Cunico/Pollet με ακόμα ένα Peugeot 207 S2000 (τα 2 πληρώματα μπήκαν στην τελευταία ε.δ. με 0''4 διαφορά) στην οποία επικράτησαν γράφοντας εξαιρετικό χρόνο κερδίζοντας και την ε.δ..

Στην 5η θέση βρέθηκαν οι Chentre/Canova με Peugeot 207 S2000 ενώ την 6άδα έκλεισαν οι Perico/Carrara με ίδιο αυτοκίνητο.

Στην μάχη των 2WD επικράτησαν οι Νucita/Cottone με Renault Clio R3 που κινήθηκαν αρκετά γρήγορα τερματίζοντας και 9οι γενικής ενώ τους ακολούθησαν στην 11η θέση οι Campedelli/Fappani με Citroen DS3 R3T.

Eπόμενος αγώνας του θεσμού, στις 17-18 Ιουνίου με το ασφάλτινο Rally del Salento. 

       
       

Video

CIR - Rally Targa Florio 2011