Η Ramona Karlsson και η Miriam Walfridsson έκαναν το ντεμπούτο τους στο WRC, στην κατηγορία Production. Οδηγούν ένα Mitsubishi EVO X της Ramona Rallying στους έξι από τους οκτώ αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας ήταν στο Μεξικό, στις 8-11 Μαρτίου. Η Ramona και η Miriam είναι το πρώτο Σουηδικό αμιγώς γυναικείο πλήρωμα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του PWRC. Η 31χρονη Ramona δεν είναι απλά η οδηγός αλλά και η ιδιοκτήτης της ομάδας. Γνωρίζει ότι το επίπεδο στο θεσμό του PWRC είναι πολύ υψηλό αλλά έχει βάλει σαν στόχο να τερματίζει στις υψηλές θέσεις σε κάθε αγώνα γιατί όπως δήλωσε, πρέπει να στοχεύεις ψηλά.  

Η Ramona έχει μια ισχυρή και στενή συνεργασία με την συνοδηγό της, Miriam Walfridsson, 24ετών, και έχουν ''δουλέψει'' μαζί τα τελευταία 5 χρόνια και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους στο φετινό πρωτάθλημα του PWRC.
''Η Miriam και εγώ δουλεύουμε τέλεια μέσα στο αυτοκίνητο και δεν θα επέλεγα κάποιον άλλο. Είναι νεαρή αλλά έχει εμπειρία και έχει το ένστικτο του νικητή όπως και εγώ μιας και αυτό είναι που έχουμε στο μυαλό μας''.

Την προηγούμενη χρονιά πήραν μέρος και σε κάποιους αγώνες του εξωτερικού όπως αυτούς στην Πολωνία και Γερμανία.
Δεν πήραν μέρος στον αγώνα του Monte Carlo όπως στο πρόγραμμά τους δεν περιλαμβάνεται το Rally Acropolis αλλά οι αγώνες στο Μεξικό, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.

''Για εμένα πάντα ήταν ένα όνειρο και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα που καταφέραμε να το εκπληρώσουμε με την ισχυρή υποστήριξη των εταιρειών Hoganas ΑΒ, Sanda και Mitsubishi. Επίσης έχουμε μία φανταστική και έμπειρη ομάδα υπό την καθοδήγηση του αρχιμηχανικού Mikael Gustafsson o οποίος δίνει το 100% της υποστήριξής του αλλά και της πολύτιμης εμπειρίας του που απόκτησε στο εξωτερικό. Πάντα στοχεύουμε ψηλά γιατί τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο.
Αυτή θα είναι η πρώτη μας χρονιά στο PWRC και είναι δύσκολο θα βάλουμε στόχους αλλά γνωρίζουμε πως οι οδηγοί από την Σουηδία είναι γρήγοροι και θα έχουμε την ταχύτητα που χρειάζεται από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τα εθνικά μας πρωταθλήματα''
.

Κάθε αρχή και δύσκολη βέβαια, αφού το γυναικείο πλήρωμα τερμάτισε στην 6η και τελευταία θέση στο Ράλλυ του Μεξικού, κατεφέρνοντας όμως τον στόχο του τερματισμού.

Σελίδα της ομάδας : http://www.ramonarallying.com/
Twitter : https://twitter.com/#!/ramonarallying