sibiu rally
Αναβλήθηκε ο τρίτος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Sibiu Rally Romania, που ήταν να διεξαχθεί στα τέλη Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μετεωρολογίας της χώρας, η περιοχή του αγώνα που βρίσκεται σε υψόμετρο 1600 m, θα πληγεί από ισχυρές χιονοπτώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του.
Πλέον, γίνονται συζητήσεις μεταξύ FIA και οργανωτή, προκειμένου ο αγώνας να μην ακυρωθεί και να διεξαχθεί στις 9-11 Οκτωβρίου στις ίδιες, ασφάλτινες όμως εκείνη την περίοδο ειδικές διαδρομές. 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα αποφανθεί στην επόμενη συνεδρίασή της, στις 12 Μαρτίου. Έτσι, μετά τον αγώνα της Λετονίας, το οποίο διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, ακολουθεί το δικό μας Ράλλυ Ακρόπολις, που μετά από αυτή την εξέλιξη θα αποτελέσει τον τρίτο γύρο του ERC για φέτος.

Η ακύρωση του Sibiu Rally μπορεί να ευνοήσει και τον δικό μας αγώνα, καθώς δεν είναι απίθανο αρκετά πληρώματα που είχαν στο πρόγραμμά τους το ράλλυ της Ρουμανίας, να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Ένα είναι σίγουρο… Λιγότερες από 60 ημέρες απέμειναν για τον εθνικό μας αγώνα!