01halkias.jpg
Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος αλλά και του Πανελληνίου Κυπέλλου Χωμάτινων Rally Sprint στην περιοχή της Ελάτειας όπου η ΑΛΦΑΛ διοργάνωσε το Rally Sprint Ελάτειας. 3 περάσματα έγιναν στην ομόνυμη ε.δ. όπου προσμετρούσαν και τα 3 στον συνολικό χρόνο των πληρωμάτων. Μετά από μεγάλη μάχη, νικητές αναδείχτηκαν οι Χαλκιάς/Μαχαίρας με το Subaru Impreza WRX N14 για μόλις 1''01!

02gazetas.jpg

03hekimian.jpg

04tsakalos.jpg

Στο παιχνίδι της νίκης βρέθηκαν και οι "TAZ"/Σουκούλης με το Mitsubishi Lancer RS Evolution IX οι οποίοι παρά το πολύ καλό ξεκίνημα αρκέστηκαν τελικά στην 2η θέση της γενικής. Άλλα 10''39 πίσω τους τερμάτισαν οι Kλουβάτος/Βλαχογένης με ακόμα ένα Mitsubishi Lancer RS Evolution IX οι οποίοι με την σειρά τους επικράτησαν για 3''48 των Ζιώβα/Πετρόπουλου με ίδιο αυτοκίνητο.

Μεγάλη μάχη και για τις θέσεις 5 εώς 7 στην γενική όπου οι Βαλούρδος/Κωστούρος με Subaru Impreza T555 επικράτησαν για 0''55 των Σουρλή/Δελώτα με Mitsubishi Lancer RS Evolution IX οι οποίοι και αυτοί κράτησαν την θέση τους για 0''92 από τους Σαμαρά/Χαλδαίο με Mitsubishi Lancer RS Evolution VII.

Στην F2 επικράτησαν άνετα οι Γαζετάς/Φασκίωτης με το Opel Corsa S1600 εμπρός από τους Μίχα/Βούλγαρη με Citroen C2 R2 KC και Λευκαδίτη/Άκρατο με Peugeot 206 KC.

Στην Α/5 η νίκη πήγε στους Τσάκαλο/Σεβαστόπουλο με Toyota Yaris ενώ για ακόμα μια φορά εξαιρετικούς χρόνους έγραψαν οι Χεκιμιάν/Κάκαλης που κέρδισαν την Α/6 τερματίζοντας πολύ ψηλά στην γενική (1''59 πίσω από τον Γαζετά).

 

 

Τελικά Αποτελέσματα