Η ΕΚΟ, θα είναι ο μεγάλος χορηγός στο «7Ο ΕΚΟ Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλι» που διοργανώνει η ΕΛΠΑ, το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011. Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10.30, από το ιδιόκτητο πρατήριο της ΕΚΟ στην Κηφισιά (Λεωφ. Κηφισίας 264), κι ο τερματισμός των αυτοκινήτων θα γίνει στον ίδιο χώρο το μεσημέρι της Κυριακής ώρα 13.30. Θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων στους νικητές, στο μικρό Αμφιθέατρο του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).
Ο αγώνας – γιορτή αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του παλαιού αυτοκινήτου, καθώς θα συμμετέχουν σπάνια μοντέλα των δεκαετιών 1950-1980.

Μέσα από επιλεγμένη διαδρομή στους δρόμους της Αττικής, στόχος είναι να αναδειχθεί η ομορφιά του παλιού αυτοκινήτου και του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα.

Με αφορμή τον παραπάνω αγώνα, ο κ. Ιωάννης Ψυχογυιός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ δήλωσε: «Η συνεχής προσφορά της ΕΚΟ στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρίας μας. Στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος, η ΕΚΟ στέκεται αρωγός στις εκδηλώσεις που προάγουν το πολιτιστικό και αθλητικό πνεύμα της χώρας. Πιστεύουμε πως η συνεργασία της ΕΚΟ με την ΕΛΠΑ αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του ράλι που θα διεξαχθεί στην Αθήνα σε λίγες μέρες». 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της ΕΚΟ και της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, www.Εκο.gr  & www.omae-epa.gr