r40banner_08.jpg

Golden Rally Show στις 20-21 Δεκεμβρίου 2014

  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 01:00
  • Γράφτηκε από τον/την Δελτίο Τύπου
golden rally show  Προς την τελική ευθεία οδεύει το "Golden Rally Show" (GRS). H γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Το "Golden Rally Show" θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου 2014 στην καρδιά της Αθήνας, το Ο.Α.Κ.Α.. Ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο για τους θεατές και με μεγάλες δυνατότητες αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά ταυτόχρονα και με μια “βαριά” αγωνιστική ιστορία.
Εκτός ότι το 2005 και 2006 το Ολυμπιακό Στάδιο φιλοξένησε τις υπερειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις, το Golden Rally Show για φέτος έχοντας την πολύτιμη συνεργασία του Σ.Ο.Α.Α. (Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου) «φιλοξενεί» και τον τίτλο «Μεμόριαλ ΣΟΑΑ».

Τον θεσμό, δηλαδή, του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ο οποίος από το 1992 έως σήμερα συνδυάζει την ιστορία των Ελληνικών αγώνων με την προσωπική εμπειρία των θεατών μέσα στο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Από το 1992 ως σήμερα οι θεατές ζουν την μοναδική εμπειρία της συνοδήγησης σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίπλα στους κορυφαίους οδηγούς αγώνων – δίπλα σε αυτούς που έγραψαν και γράφουν την Ιστορία.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός καθώς και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα εκτυλιχθούν στα Parking του ΟΑΚΑ, πλάι στην οδό Ολυμπιονικών, όπου θα στεγάζονται όλες οι δραστηριότητες του "Golden Rally Show", τόσο σε αγωνιστικό όσο και μη αγωνιστικό επίπεδο. H ειδική διαδρομή εκτυλίσσεται σε δύο από τα μεγαλύτερα πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου, εντός ειδικά διαμορφωμένης οριοθέτησης. Η χάραξη της διαδρομής πραγματοποιήθηκε με κύριο μέλημα την ασφάλεια αγωνιζόμενων και θεατών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απολαυστικό θέαμα και αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στο γεγονός πως 60 τυχεροί θεατές που θα έχουν αναδειχθεί μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε προεπιλεγμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην πίστα του αγώνα, με τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων Τάσο «Ιαβέρη», «Στρατισίνο», Παναγιώτη Φαμπιάτο, Δημήτρη Παπανδρέου, Σταμάτη Κατσίμη και Θωμά Παπαπάσχο.  

Κατά τη διάρκεια του Golden Rally Show 2014 και έχοντας ως στόχο να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές, θα πραγματοποιηθεί DRIFT SHOW από τους Πρωταθλητές Χρήστο Χαντζαρά, Κωνσταντίνο Καπότη, Αποστόλη Κυριακούδη, Στάθη Παπαργυρόπουλο κ.α. Θεαματικά περάσματα, ατελείωτες πλαγιολισθήσεις, διπλές μάχες drift και άλλες οδηγικές επιδείξεις, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις καρδιές των θεατών, εκτινάσσοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εμφανιστεί το αυτοκίνητο της Driftworks , Nissan S15 750 ίππων. Το αυτοκίνητο που κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Drift θα χρησιμοποιήσει ο Θωμάς Παπαπάσχος για το κομμάτι της συνοδήγησης.

Έχοντας σαν στόχο το Golden Rally Show να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου, ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δρώμενων έχει προγραμματιστεί και θα λάβει χώρα το διήμερο της διεξαγωγής του. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε τα μαθήματα οδικής συμπεριφοράς για τους μικρούς φίλους του αθλήματος. ενώ θα υπάρχουν διάσπαρτες γωνιές με δραστηριότητες χριστουγεννιάτικης θεματολογίας. Παράλληλα εκθεσιακά περίπτερα των χορηγών της διοργάνωσης, θα προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες προς τους θεατές.  

Πρόγραμμα:

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014
 1ο σκέλος Αγώνα Ραλλυ 14:00
 Qualification Drift 15:30
Διάλειμμα Show 16:00
 Συνοδήγηση ViP 16:30
2ο Σκέλος Ραλλυ 17:00
Διπλές μάχες Drift Τελικός 18:30
Τερματισμός και Παρουσίαση των πληρωμάτων 19:00

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
Show Car 10:30 2ο Qualification Drift 11:00
3ο σκέλος ημιτελικός Ραλλυ 11:30
Συνοδήγηση των πρώτων 30 Τυχερών 13:00
Διάλειμμα Show 13:30
4ο Σκέλος Τελικός Ραλλυ 14:00
Συνοδήγηση των επόμενων 30 τυχερών 15:00
Τελικός των Τελικών Διπλές μάχες Drift 15:30

Τιμές εισιτηρίων:
 Σάββατο 20/12/2014: 4 ευρώ
Κυριακή 21/12/2014: 5 ευρώ
Όλο το διήμερο: 8 ευρώ
Δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι 10 ετών!

Πληροφορίες www.goldenrallyshow.gr και στα μέσα μαζικής δικτύωσης www.facebook.com/goldenrallyshow