Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε ΞΥΠΝΗΣΕ !!!
Τους τελευταίους μήνες έχουν εξελιχθεί σημαντικά γεγονότα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού που αφορούσαν και την Β.Ελλάδα και τους αγωνιζόμενους και δεν είχαμε καμία ενημέρωση, καμία συνάντηση, καμία ανακοίνωση, καμία τοποθέτηση από τον ΣΟΑΑΒΕ, παρά μόνον ο ΣΟΑΑΒΕ ΞΥΠΝΗΣΕ για να απαντήσει στον Α.Ο.Θ.
Επιβεβαιώνοντας μας για όσα πολύ ευγενικά δημοσίως του καταλογήσαμε.
Καθυστέρησε φυσικά λίγο, ψάχνοντας οι συντάκτες της επιστολής-απάντησης να βρούν όσες περισσότερες ύβρεις μπορούσαν για το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ..

Ο Α.Ο.Θ. δεν θα σας ακολουθήσει στο επίπεδο που έχετε πέσει, γιατί πιστεύουμε ότι έχετε κάνει λάθος στον αποδέκτη της επιστολής σας και που μάλλον αφορά τον εαυτό σας.

Πράγματι αισθανόμαστε ντροπή και πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τους αγωνιζόμενους αυτούς, που με την λάθος επιλογή μας, σας στηρίξαμε στις Γενικές Συνελεύσεις σας όπου αντιμετωπίζατε σωρεία κατηγοριών, συμπράττοντας έτσι και εμείς στην διάσπαση αυτών των αγωνιζομένων.

Τέλος, η λαμπρή ιστορία που αναφέρετε για τον Α.Ο.Θ. ανήκει αποκλειστικά σε εμάς που την δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, παλιές και νέες Διοικήσεις, και ευτυχώς που δεν χρειαστήκαμε την στήριξη σας.

Ένα να γνωρίζετε ιστορικά, γιατί οι σημερινοί διοικούντες τον ΣΟΑΑΒΕ είστε επι των πλείστον νεόφερτοι, ότι Α.Ο.Θ. και ΣΟΑΑΒΕ επι 30 και πλέον χρόνια αποτελούσαν την μεγαλύτερη δύναμη της Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και έχουν γράψει χρυσή ιστορία.

Για την δική σας θητεία, τα έργα και τις ημέρες σας, επίσης θα γράψει η ιστορία.

Δ.Σ. Α.Ο.Θ.