08/08/2009 - Το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. σας ενημερώνει ότι :
Bάση των Νόμων αλλά και του Καταστατικού του Α.Ο.Θ. όταν μια Διοίκηση προτίθεται να παραιτηθεί σύσσωμη, είναι υποχρεωμένη να προκηρύξει το συντομότερο δυνατόν Γενική Συνέλευση με Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέχρι τις εκλογές καθήκοντα Δ.Σ. εξακολουθεί να έχει η υπο παραίτηση Διοίκηση την οποία και θα απαλλάξει το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
Όσον αφορά το ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ και την Αναβολή του από το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ.

Το Δ.Σ. ζήτησε την Α Ν Α Β Ο Λ Η του αγώνα ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ όπως έχει γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν τόσο από τον ΑΟΘ όσο και από όλους τους Οργανωτές της Ελλάδος ( βλέπε Θερμαικού, ΔΕΘ μήνα Νοέμβριο, ΔΕΘ μήνα Αύγουστο, Μαύρο Ρόδο, Παλλάδιο, Ράλλυ Χαλκιδικής, αναβάσεις, ταχύτητες κ.α.).

ΑΝΑΒΟΛΗ δεν σημαίνει ματαίωση.

ΑΝΑΒΟΛΗ σημαίνει και γιαυτόν τον λόγο ζητήθηκε απο την ΕΘΕΑ, το διακαίωμα του Οργανωτή να προσπαθήσει να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχει και να ζητήσει νέο δικαίωμα χρόνου για την διεξαγωγή του μέσα στο έτος που διανύει.

Το Δ.Σ. ζήτησε ΑΝΑΒΟΛΗ από την ΕΘΕΑ για να βγεί νέα Διοίκηση στον ΑΟΘ μέσα στις επόμενες μέρες και μαζί να βγάλουν νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ (διαβάστε προσεχτικά την αρχική επιστολή μας 31/7/09).

ΟΥΔΕΠΟΤΕ το Δ.Σ. ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ή ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

Για όλα τα υπόλοιπα ρωτήστε τον ΣΟΑΑΒΕ που μετέχει στην ΕΘΕΑ, πως απεδέχθη να αντικατασταθεί το Ράλλυ ΔΕΘ με άλλον Οργανωτή, με αιτιολογικό την διατάραξη ενός τραγελαφικού Πρωταθλήματος, το οποίο είχε αποδεχθεί από την αρχή της χρονιάς (11 αγώνες να μετράν οι 6) και ποιους αγωνιζόμενους ρώτησε για να συμπεριλάβει το Ράλλυ Φωκίδος στο κύπελλο Β.Ελλάδος.