Τέλος στην αβεβαιότητα και στις υποθέσεις για τον Α.Ο.Θ., από εχθές το βράδυ ο όμιλος έχει ένα καινούργιο ελπιδοφόρο διοικητικό συμβούλιο. Η συνέλευση συνεδρίασε σε αίθουσα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκαν 58 ταμειακά ενημερωμένα μέλη για να ψηφίσουν και να εκλέξουν πέρα από Δ.Σ., το πειθαρχικό και την εξελεγκτική επιτροπή του Α.Ο.Θ. 
Πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του Α.Ο.Θ. Δήμος Μπαλτουμάς, ο οποίος πριν παραδώσει τα σκήπτρα στην εφορευτική επιτροπή (Γιάννης Μπεσλίδης, Βαγγέλης και Σπύρος Ζάχος) διάβασε μία επιστολή του Αντώνη Παρταλιού που δικαιολογούσε την απουσία του από τις εκλογές.

Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία στο βήμα ανέβηκε η ομάδα που δήλωσε υποψηφιότητα για να αναπτύξει τηλεγραφικά τις θέσεις και τους στόχους για το μέλλον του ομίλου.

Το παρών έδωσαν οι Βασίλης Τσομπανόπουλος, Γιάνης Ψηφίδης και Μανωλόπουλος, ιδρυτικά μέλη του ομίλου που συμφώνησαν να συμμετέχουν μαζί με άλλους παλαίμαχους σε μία επιτροπή με τα αρχικά Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.) με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν, μαζί με το νέο Δ.Σ., ώστε να βγει ο όμιλος από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Τέλος να πούμε πως τις εκλογές του ομίλου τίμησε με την παρουσία του και ο νομάρχης θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όσο για την καταμέτρηση των ψήφων, αυτή ανέδειξε τελικά, πέρα από τον Α.Ο.Θ., τους παρακάτω νικητές:
Διοικητικό Συμβούλιο
Κουμποτής Δημήτρης
Καφταντζής Γιάννης
Μαραντζίδης Παναγιώτης
Τριανταφύλλου Νίκος
Χρηστόπουλος Κώστας

Αναπληρωματικοί: Τρύφος Γιώργος και Ανεζίνης Νίκος

Πειθαρχικό Συμβούλιο: Γκαβέζος Μιχάλης, Τσιλίκας Νίκος, Αγγουράς Γιώργος

Εξελεγκτική Επιτροπή: Γκαγκαστάθης Κώστας, Θεοφανίδης Συμεών, Μητρόγλου Παναγιώτης

(soaave.gr)