Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια. Το παρόν έδωσαν ο Νομάρχης Ημαθίας κος Καραπαναγιωτίδης, οι Αντινομάρχες κος Σουμπέκας και Ιακωβίδου, η Δήμαρχος Βέροιας κα Ουσουτζόγλου ενώ ευχές έστειλε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας κος Μιχαηλίδης Γιώργος.
Ο Πρόεδρος της Λέσχης κος Μπιλαδέρης αφού έκοψε και μοίρασε την πίτα σε πολιτεία, λέσχη και αγωνιζόμενους ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους μίλησε για τα αγωνιστικά δρώμενα της ΛΑΒ.
Ανακοίνωσε ότι η Λέσχη ζήτησε και πήρε την έγκριση από την ΕΛΠΑ για την διεξαγωγή ενός «φιλικού» αγώνα autocross, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Ιούνιο. Επίσης αγώνες autocross θα διοργανώσει και η Λέσχη της Κοζάνης και της Ελασσόνας και όλοι θα γίνουν ένα έπαθλο Βορείου Ελλάδος.

Μιλώντας για το ράλλυ Φίλιππος αναφέρθηκε στον υποβιβασμό που έγινε φέτος από την ΕΘΕΑ (λόγο προκήρυξης) τονίζοντας όμως ότι η οργάνωση θα είναι όπως και τις προηγούμενες χρονιές ελπίζοντας του χρόνου ο ράλλυ Φίλιππος να επιστρέψει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΛΑΒ και ζήτησε ενεργό συμμετοχή από όλους κριτές, ενδιάμεσους και αγωνιζομένους. Επίσης εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσουν όλοι ώστε στην Λέσχη να έρθουν νέα μέλη, νέοι άνθρωποι που αντί να κάνουν «κόντρες» στους δρόμους, να γνωρίσουν το αυτοκίνητο μέσα από τον αθλητισμό.

Καλή χρονιά και προσοχή κατά την οδήγηση ευχήθηκε ο Νομάρχης Ημαθίας και δεσμεύτηκε ότι μηχανήματα της Νομαρχίας θα πιάσουν δουλειά αμέσως μετά την καλυτέρευση του καιρού και θα διαμορφώσουν την πίστα του τριποτάμου (πίστα διεξαγωγής 4x4 trial) σε συνεννόηση με την ΛΑΒ ώστε να διεξαχθεί τον Ιούνιο ο αγώνας autocross.

Ο κος Σουμπέκας δήλωσε : “Οι εκδηλώσεις της Λ.Α.Β είναι γνωστές σε όλη την Ελλάδα και ο αριθμός επισκεπτών στην πόλη της Βέροιας είναι πολύ ικανοποιητικός φέρνοντας έτσι την πόλη μας σε κάθε διοργάνωση στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Νομαρχία ήταν και θα είναι δίπλα στην λέσχη”

Η Δήμαρχος Βέροιας : “Εύχομαι το 2010 να έχετε μια ασφαλή οδήγηση. Θα είμαστε στο πλευρό σας όπως συνήθως, και ο Δήμος Βέροιας και εγώ προσωπικά, στηρίζοντας την δράση της ΛΑΒ. Εύχομαι να είναι ενεργοί οι άνθρωποι που ασχολούνται με την Διοίκηση της λέσχης γιατί αν δεν υπάρχουν αυτοί δε προχωρεί τίποτα.”

Τέλος ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων για θέματα που αφορούν την Λέσχη.

(αναδημοσίευση από sportorama.gr)