Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης πραγματοποίησε γλέντι σε οικογενειακή ταβέρνα της Κοζάνης για την κοπή της βασιλόπιτας. Την κοπή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΜΑΚ, Δημήτρης Λίτσιος, παρουσία του ΔΣ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Παφίλης και Γιαννης Κοκκαλιάρης, ο κ. Κέπετζης για την ΕΘΕΑ που είναι και ο καθιερωμένος Αλυτάρχης του Σπριντ Βελβενδού και εκπρόσωποι από τις λέσχες αυτοκινήτου Βέροιας και Πτολεμαϊδας μαζί με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.



Το τυχερό φλουρί έτυχε στο νεαρό μέλος του ΣΜΑΚ, Ευάγγελο Κυριαζή που κέρδισε μια τηλεόραση, προσφορά του Συλλόγου και ένα DVD player προσφορά της Expert Ιωαννίδης.

Η βραδιά συνέχισε με χορό από τα χάλκινα της ορχήστρας και συζητήσεις για τους αγώνες για το 2010 στην περιοχή. 

Ο ΣΜΑΚ θα διοργανώσει Δεξιοτεχνία ατοκινήτων στις 19-20 Ιουνίου, το Ράλλυ Σπριντ για το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος στις 9-10 Οκτωβριου ενώ σχεδιάζεται και η επαναφορά των αγώνων autocross που διοργάνωνε τα προηγούμενα χρόνια στο άλσος πίσω από τον Αγ. Ελευθέριο Κοζάνης. Η ημερομηνία για αυτό τον αγώνα δεν έχει οριστικοποιηθεί και θα είναι φιλικού χαρακτήρα.