Μετά την αλλαγή που σημειώθηκε στην ημερομηνία του Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης και είχε τοποθετηθεί για το Νοέμβριο, η λέσχη της Κοζάνης ζήτησε η ημερομηνία του αγώνα να είναι κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία τέλεσης του αγώνα μιας και εμπλέκονται και οι τουριστικές υποδομές της περιοχής που στηρίζουν τη διοργάνωση και επιθυμούν την μεγάλη παρουσία του κόσμου. Κάτι τέτοιο δε θα ήταν εφικτό το Νοέμβριο που τοποθετήθηκε στο πρόγραμμα αγώνων μιας και με τα κρύα δεν θα υπάρχει κόσμος.

Οι πληροφορίες είναι ότι ο αγώνας της Κοζάνης θα αλλάξει και πάλι ημερομηνία, για να γίνει στις 17-18 Ιουνίου. Παράλληλα θα μετακινηθεί και η ημερομηνία για το Ράλλυ Σπριντ Κιλκίς στις 27-28 Μαϊου για να υπάρχει χρονική απόσταση μεταξύ των δύο αγώνων και να "μοιραστεί" το χρονικό κενό στις διοργανώσεις των αγώνων του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος.

Το... κερασάκι το αφήσαμε για το τέλος μιας και υπάρχει πιθανότητα και το Ράλλυ Σπριντ Σερρών που είναι και ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου να μετακινηθεί στο Νοέμβριο που αδειάζει (από την μετακίνηση του Σπριντ Κοζάνης).

Λέτε να ανοίξει το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος με το Ράλλυ Θερμαϊκού ?   Ένα θετικό θα είναι ότι θα μπορούν να ετοιμαστούν άνετα τα "χωμάτινα" αγωνιστικά και μετά να αλλάξουν με την ασφάλτινη ρύθμιση για το υπόλοιπο της χρονιάς, για τους τολμηρούς που θα δοκιμάσουν και το χώμα φέτος.