jkarantanas.jpg
Λίγες μέρες από τον πρώτο προγραμματισμένο αγώνα της ΑΛΑΜΑΠ για το 2010 και συγκεκριμένα για το 37ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου αισθάνομαι την υποχρέωση κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω όλους αυτούς που θα στήριζαν την παραπάνω διεξαγωγή του αγώνα, το Δήμο Ταμασίου και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Βασίλειο Μόσχο που στήριξε για δώδεκα συνεχή έτη τις οργανώσεις της ΑΛΑΜΑΠ, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας και το Νομάρχη Φώτη Αλεξάκο, την Επιχείρηση Λουτρών Σμοκόβου ΑΕ, ...
..την κοσμική ταβέρνα Γιάννη Κουτσομηλιά καθώς και τον μεγάλο υποστηρικτή σε υλική βοήθεια ΤΕΡΝΑ ΑΕ, τους χορηγούς επικοινωνίας www.xwmatinos.gr και Kiss FM και όλα τα μέσα ενημέρωσης και τέλος όλους τους φίλους αγωνιζόμενους για το μεγάλο ανθρώπινο ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό μου που μπορεί να στενοχώρησα με την παραίτησή μου μετά από 23 συνεχή έτη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τη θέση του οργανωτή.

Η απόφασή μου αυτή ειλικρινά έχει στενοχωρήσει και εμένα τον ίδιο και πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και αγανάκτηση. Παρόλο τη δύσκολη οικονομική χρονιά που ζούμε και την εκτίμησή μας για λίγες συμμετοχές (35-40) δυστυχώς ή ευτυχώς πέσαμε έξω γιατί τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα απ΄ ότι φαινόταν και πολλοί αγωνιζόμενοι επιλέξανε πολύ λίγους αγώνες με χρώμα γιορτής και φιλοξενίας και στον συγκεκριμένο αγώνα οι συμμετοχές θα ξεπερνούσαν τις 70, επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τους σωστούς οργανωτές.

Επίσης πρέπει να ξέρουν όλοι ότι η ΑΛΑΜΑΠ ήταν έτοιμη οργανωτικά σε όλους τους τομείς για την οργάνωση ενός ακόμη αγώνα – γιορτή, αλλά θα πρέπει κάποτε κάποιοι σε όποιο πόστο και να βρίσκονται να μάθουν να σέβονται ανθρώπους που προσέφεραν τόσα στο χώρο στερώντας πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους ζωή και πάνω απ’ όλα να σέβονται την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα του Έλληνα πολίτη.

Επειδή η ανακοίνωση αυτή όμως αναφέρεται σε ευχαριστήρια σε λίγες μέρες θα αναφερθώ με νέα ανακοίνωση για όλους και για όλα λέγοντας το καθετί με το όνομά τους.

Γιάννης Καραντάνας
Ένας απλός αγωνιζόμενος