6 ομάδες, Πολλές άγνωστες διαδρομές, Γρίφοι και Μυστικά Σημεία !
Εφθασε και πάλι η ώρα για το πιο χαβαλετζίδικο και συναρπαστικό παιχνίδι που υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει το touring και την περιπέτεια, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των φίλων του Αυτοκινήτου.
Την Κυριακή 30 Μαΐου θα γίνει το The Game 2010 που διοργανώνει το TARMAC – Track And Road Motorists Action Club.
Για άλλη μια χρονιά το The Game θα γίνει με την επίσημη συμμετοχή όλων των Clubs, αλλά φυσικά και με μεμονωμένες “ιδιωτικές” συμμετοχές.
Προσοχή:
Στο The Game δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, γρήγοροι ή αργοί.
Το The Game δεν είναι αγώνας!
Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσουμε μια όμορφη μέρα με πολλά χιλιόμετρα σε ίσιους και στριφτερούς δρόμους, γεμάτα κέφι και περιπέτεια.

Αν βαριέστε να κάνετε χιλιόμετρα και γκρινιάζετε κάθε ώρα και στιγμή στο συνοδηγό σας, την Κυριακή 30 Μαΐου μείνετε να χουζουρεύετε στο κρεββάτι σας. Το The Game δεν είναι για σας! Οι υπόλοιποι γεμίστε τα τεπόζιτα και ετοιμαστείτε για οδήγηση!

Την Κυριακή 30 Μαΐου λοιπόν θα πρέπει όλοι να είναι στο αρχικό σημείο συνάντησης που είναι το parking του ΣΕΦ (το parking αριστερά, πριν το café Olympico) από τις 8:30 το πρωί. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει αμέσως μετά τα διαδικαστικά και αναμένεται να τελειώσει αργά το απόγευμα.

Λήξη συμμετοχών Σάββατο 22 Μαΐου.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του The Game: http://thegame.tarmac.gr/

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας: website : www.tarmac.gr email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
6937.907030
6932.533532
6932.628022