story.png
Για 44η χρονιά, στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2011, θα διεξαχθεί το Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, με συνδιοργανωτές την Δ.Ε.Θ. και την HELEXPO, περιλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της 76ης Γενικής Διεθνούς Έκθεσης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αποτελεί τον 3ο από τους 6 αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αγώνων ράλλυ 2011, ενώ προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ και στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδας. 

Η διαδρομή περιλαμβάνει τις διάσημες ειδικές διαδρομές του Χολομώντα στην πανέμορφη ορεινή Χαλκιδική, έχει σύνολο 187,2 Km και 5 ειδικές διαδρομές μήκους 79,6 Km. Ο αγώνας αναμένεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των ελληνικών πληρωμάτων κι ο συναγωνισμός θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές που θα τον παρακολουθήσουν.

Το Σάββατο 17/9 στις 14:00, στον χώρο της Νότιας πύλης της ΔΕΘ ( έναντι ΧΑΝΘ ) θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση - παρουσίαση στην ειδική ράμπα, όλων των οδηγών – συνοδηγών και αγωνιστικών αυτοκινήτων του αγώνα, υπό τους ήχους μουσικής από γνωστούς D J ’s και με χορευτική συνοδεία από μαζορέτες. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 18/9 στις 09:00 από το δημοτικό parking του Πολυγύρου και ο τερματισμός έχει προγραμματιστεί για τις 15:27 στην πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο.

Δηλώσεις συμμετοχής από την Δευτέρα 22 Αυγούστου έως και Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 22:00, στα γραφεία του ΑΟΘ, Μακρυράχης 24, τηλ 2310 423220, στο fax 2310 423221 και ηλεκτρονικά μέσα από το www.aoth.gr

Οι οργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Πολυγύρου, την EXPRESS SERVICE, την Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών και την εταιρεία Ζωοτροφών Τριανταφύλλου για την πολύτιμη υποστήριξη στην διοργάνωση του αγώνα.

Πληροφορίες με ωράρια, χάρτες, διαδρομές κ.λ.π. στο επίσημο site του αγώνα : www.aoth.gr . Μείνετε συντονισμένοι. . .

Xάρτης διαδρομής:  http://www.aoth.gr/images/docs/hartis_diadromis_44_deth.pdf

Δήλωση συμμετοχής: http://www.aoth.gr/rallu-deth/44o-rallu-deth/dilosi_simetohis-sto-44o-rallu-deth.html