_gk11318thumb.jpg

Μετά από διακοπή 3,5 περίπου μηνών και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ,έφθασε πλέον η ώρα για τον τέταρτο και προτελευταίο αγώνα του ARMA LADIES CUP (ALC) 2011.

Την Κυριακή 28/08/2011 θα διεξαχθεί στην πίστα BOSTON KART στο Κουλούρι της Λάρισας στις 19:00, με διοργανωτή την ΑΛΚΑΛ ο τέταρτος αγώνας του κυπέλλου Πηνειός 2011. Στην κατηγορία μέχρι 1.400cc του ανωτέρω αγώνα θα συμμετάσχουν για άλλη μία φορά και οι πέντε  γυναίκες οδηγοί της ARMA LADIES TEAM (ALT) της γυναικείας ομάδας οδηγών, που μετέχει με NISSAN MICRA 1.2 στο ARMA LADIES CUP  (ALC ‘11), με διοργανωτή την ARMA RALLY TEAM (ART), αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ,  επίσημου εμπόρου NISSAN με έδρα τη Λάρισα.


Μετά τους τρείς πρώτους αγώνες με τον έντονο συναγωνισμό η Ελευθερία Παπαθανασίου, η Ξένια Καραγκιόζη, η Φανή «μαμά» Μητροδήμου, η Ελισσάβετ Μεσσή και η Έλλη Γκαγκαλή, κατάφεραν να φέρουν το έπαθλο σε πολύ κρίσιμη καμπή. Η ισοβαθμία στην πρώτη θέση της Ελευθερίας και της Ξένιας και η πολύ μικρή απόσταση της Φανής δημιουργούν συνθήκες εκρηκτικού συναγωνισμού για την συνέχεια .Ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κατ’ αρχήν τον εσωτερικό τους συναγωνισμό, αλλά και τον συναγωνισμό στην κατηγορία μέχρι 1.400cc.Στον αγώνα της Κυριακής θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στον θεσμό και όχι μόνο και η Στέλλα Τσίπα που αποφάσισε να ασχοληθεί με το σπορ του αυτοκινήτου και διάλεξε την ART γιαυτό, ενώ η Ελλη Γκαγκαλή για προσωπικούς της λόγους δεν θα συμμετάσχει.

 Ο ιδιοκτήτης και manager της ARMA RALLY TEAM, Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε :

«Και ο τέταρτος αγώνας μπορεί να κρίνει τον τίτλο και αυτό οι «παλιές» το ξέρουν καλά και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουν για τη νίκη. Χάρη στους μηχανικούς της ART τα αυτοκίνητά μας είναι πανέτοιμα και οι οδηγοί έχουν σωστά προετοιμαστεί στην προπόνησή τους. Νομίζω ότι θα απολαύσουμε άλλον έναν εξαιρετικό αγώνα που είναι και το ζητούμενο από την ART σ’ αυτές τις διοργανώσεις .Συνεχίζει ακόμα το ενδιαφέρον για νέες συμμετοχές στους αγώνες και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο για την ART. Εύχομαι στην Έλλη καλή συνέχεια και σε όλους καλό αγώνα».