img_2160thumb.jpg

 Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και με την δροσιά να έχει αντικαταστήσει τον καύσωνα των τελευταίων ημερών έγινε την Κυριακή 27/08/2011 στην πίστα BOSTON KART στο Κουλούρι της Λάρισας ο τέταρτος  αγώνας του κυπέλλου Πηνειός 2011 που διοργάνωσε η ΑΛΚΑΛ. Στον αγώνα συμμετείχαν και οι γυναίκες οδηγοί της ARMA LADIES TEAM (ALT) που αγωνίζονται με τα NISSAN MICRA 1.2 στο ARMA LADIES CUP  (ALC ‘11), το κύπελλο γυναικών οδηγών, που διοργανώνει η ARMA RALLY TEAM (ART), αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ,  επίσημου εμπόρου NISSAN με έδρα τη Λάρισα.


 

Ο τέταρτος αγώνας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ALC 11.Η Ελευθερία Παπαθανασίου κατάφερε να συγκεντρωθεί περισσότερο από όλες και να κάνει σαφή την παρουσία της, κερδίζοντας τον τέταρτο γύρο και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για τον τίτλο.

Έτσι ο τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, όπου όποια από τις διεκδικήτριες Ελευθερία Παπαθανασίου και  Ξένια Καραγκιόζη κερδίσει θα πάρει και τον τίτλο. Η Ξένια στον αγώνα τερμάτισε δεύτερη, χάνοντας ουσιαστικά στον πρώτο χρονομετρημένο γύρο, έκανε όμως πάλι τον ταχύτερο γύρο της ημέρας. Εξάλλου κατέχει και το ρεκόρ γύρου στην πίστα ανάμεσα στις γυναίκες οδηγούς της ALT. Η Φανή «μαμά» Μητροδήμου με πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να μπει ανάμεσα στις άλλες δύο διεκδικήτριες, μπορεί όμως ακόμη να επηρεάσει τον τίτλο αν κερδίσει στον επόμενο αγώνα, πράγμα που μπορεί να κάνει. Η Ελισσάβετ Μεσσή πιο ήρεμη και σταθερή από ποτέ, έκανε έναν πολύ ισορροπημένο αγώνα, βελτιώνοντας την οδήγησή της και τους χρόνους της και κέρδισε την τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση τερμάτισε τον πρώτο της αγώνα η Στέλλα Τσίπα, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον, δεδομένου ότι είχε κάνει μόλις μία προπόνηση πριν τον αγώνα.

 

  Ο ιδιοκτήτης και manager της ARMA RALLY TEAM, Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε :

«Ήξερα ότι ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον. Όλες οι οδηγοί έχουν μπει στο νόημα σου συναγωνισμού και της άμιλλας που προωθεί η ART και δεν εγκαταλείπουν αλλά προσπαθούν μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια σε  όλες και είμαι σίγουρος πως θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους και ότι μάθανε να το κάνουν αυτό και στη ζωή τους. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους της ομάδας για την προετοιμασία και τη ροή του αγώνα.»