Μεγάλη επιτυχία για το Βεροιώτικο πλήρωμα Βαϊτσίδη – Καπάρα της VRallyTEAM στο 44ο Ράλλυ ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη της Λ.Α Βέροιας με το Peugeot 106 και το τυχερό όπως φαίνεται Νο 53, παρά στο σκασμένο λάστιχο στην δεύτερη ειδική διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν την τρίτη θέση και να ανέβουν στο βάθρο ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο τους πρωταθληματικό αγώνα. 

Βαϊτσίδης Κώστας (οδηγός) :  Ήταν ο πρώτος μου αγώνας ράλι. Ξεκινήσαμε δειλά, αλλά γρήγορα βρήκαμε ρυθμό. Η πρώτη Ε.Δ ήταν καλή σε επίπεδο πρόσφυσης, αν και είχε αρκετά χώματα σε κάποια σημεία. Στην δεύτερη Ε.Δ είχα ένα πρόβλημα με την ενδοεπικοινωνία που ευτυχώς αποκαταστάθηκε γρήγορα όμως οι δυσκολίες δεν τελείωσαν αφού αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το εμπρός δεξί ελαστικό το οποίο αντικαταστήσαμε συνεχίζοντας όμως σε χαλαρό ρυθμό για να βγούμε από την Ε.Δ μιας και το παιχνίδι με τους χρόνους είχε χαθεί. Τελικά δικαιωθήκαμε με την 3η θέση, το κύπελλο και τους βαθμούς. Όσο αφορά την οργάνωση έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα, με καλές επιλογές ειδικών και απλών διαδρομών αλλά και σημείων εκκίνησης τερματισμού και Service Park. Ήταν αρκετά συμμαζεμένος κάτι που βόλεψε πολύ όλα τα πληρώματα.
 
Καπάρας Σωτήρης (συνοδηγός) : Είναι η τρίτη μου συμμετοχή σε αγώνα, αλλά η πρώτη με την μορφή ράλι και ειδικά σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε μουδιασμένοι. Μπαίνοντας στην 1η Ε.Δ εγκλιματιστήκαμε αμέσως και πιάσαμε ρυθμό. Όλα πήγαιναν καλά και αν στην 2η Ε.Δ δεν αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με το εμπρός δεξί ελαστικό (έχασε τον αέρα εξαιτίας της βαλβίδας)  πιστεύω ότι θα είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο. 

Η αλήθεια είναι ότι απογοητευτήκαμε αλλά μετά από έλεγχο του αυτοκινήτου στο service park ελέγξαμε και μετά από προτροπές έμπειρων συναθλητών μας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φτάσουμε στην ράμπα του τερματισμού! Έτσι και έγινε και η απόφαση αποδείχτηκε σωστή αφού τερματίσαμε στην 3η θέση παίρνοντας το δεύτερο κύπελλο και τους βαθμούς για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος.

Ο ΑΟΘ σχεδίασε έναν αγώνα με ωραίες Ειδικές και μικρές απλές διαδρομές. Επίσης η εκκίνηση, ο τερματισμός αλλά και το Service Park ήταν στον Πολύγυρο, πολύ κοντά στις Ε.Δ. και όχι στην Θεσσαλονίκη, όπως συνηθιζόταν τόσα χρόνια. Οι επιλογές αυτές βοήθησαν πολύ τους αγωνιζόμενους και δεν τους ταλαιπώρησαν. Συγχαρητήρια στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.
Επόμενος μας αγώνας, το 4ο Rally Sprint Πτολεμαΐδας στις 29-30 Οκτωβρίου. Σας περιμένουμε!

Για άλλη μια φορά υποστηρικτές στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στάθηκαν το e-shop Λιπαντικών, Χημικών Προϊόντων & Πρόσθετων, Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Εργαλείων, Μέσων Ατομικής Προστασίας και Αναλωσίμων www.G-market.gr, το Συνεργείο Αυτοκινήτων Μπιλαδέρης, το κατάστημα Ελαστικών-Ζαντών-Αναρτήσεων Tserkezos και το www.sportorama.gr