Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές, στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου διεξήχθη το 44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ., ένας άψογος σχεδιαστικά αγώνας, στον οποίο δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει και η Beslidis Racing Team και ο χορηγός της ομάδας, Samaras Oil.
Έτσι το Σάββατο από το πρωί, η ομάδα βρέθηκε από το πρωί στη νότια πύλη της Δ.Ε.Θ. για να περάσει τεχνικό έλεγχο και στην συνέχεια την ράμπα της πανηγυρικής εκκίνησης. Πλήθος κόσμου, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και απλοί περαστικοί απήλαυσαν ένα υπερθέαμα με την πολυχρωμία των δεκάδων παρατεταγμένων αγωνιστικών, πολύ μουσική και τέλος ένα κουαρτέτο μαζορέτες να προκαλούν θεατές και πληρώματα.

Την Κυριακή, όλη η δράση μεταφέρθηκε στον Πολύγυρο και τον Χολομώντα. Στον μεν Πολύγυρο, στήθηκε το service park από όπου εφορμούσαν τα αγωνιστικά στον ορεινό όγκο του Χολομώντα. Ο αγώνας ξεκίνησε νωχελικά για το πλήρωμα με προβλήματα στην ενδοεπικοινωνία και χωρίς ρυθμό. Τελικά χρειάστηκε να μεσολαβήσει ένα service park ώστε να αρχίσει η πραγματική μάχη με το χρονόμετρο. Μια μάχη που αν ξεκίνησε αργοπορημένα είχε ως αποτέλεσμα να «κατέβουν» οι χρόνοι θεαμτικά. Στην ειδική «Πολύγυρος» συνολικά 8 δευτερόλεπτα ήτοι 1 δευτερόλεπτο κάτω για κάθε χιλιόμετρο ειδικής διαδρομής και στην ειδική «Χολομώντας» συνολικά 12 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα μια αξιοπρεπή 14η θέση γενικής και μια 6η θέση στην κατηγορία Α7.

Η ομάδα ευχαριστεί για την στήριξη και σε αυτόν τον αγώνα την εταιρία Samaras Oil (Χονδρικό Εμπόριο Ορυκτέλαιων και Λιπαντικών) η οποία εδρεύει στην Κ. Βάρναλη στις Συκιές Θεσσαλονίκης και της οποίας τα χρώματα κοσμούν το VW Golf GTI III Kit Car της ομάδας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Μπεσλίδης – Χρήστος Νάνος
Beslidis Racing Team