Η καρό σημαία έπεσε για να σημάνει τη λήξη του πρωταθλήματος , οπότε η A.R.S.ANAGNOSTAKIS η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ Α.Ε και το φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ αποκόμισαν τρεις διακρίσεις:
2η θέση έως 1600cc στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος
2η θέση στο πρωτάθλημα κατηγορίας Ν2
2η θέση στο κύπελλο ασφάλτου Ν2 έως 1600cc

Εν συντομία, η αγωνιστική ομάδα A.R.S.ANAGNOSTAKIS με οδηγό τον Κώστα Αναγνωστάκη, συνοδηγό τον Ανδρέα Χάψα και με όπλο το SUZUKI SWIFT SPORT 1.6cc, κατακτώντας την 1η θέση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς (το ράλλυ Θερμαϊκού), έδειξε εξ αρχής το σκοπό και τους στόχους της. Η δεύτερη επιτυχία ήρθε στο ράλλυ Φίλιππος, ενώ κατέλαβε την 1η θέση στο ράλλυ Δ.Ε.Θ. Η εγκατάλειψη του αυτοκινήτου στο ράλλυ Κένταυρος από κιβώτιο ταχυτήτων ήταν μια καθοριστική στιγμή για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο , κατάφερε να μείνει στο προσκήνιο και να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό μέχρι το τέλος.

Η επιτυχής έκβαση της προσπάθειας οφείλεται στην οικονομική και ηθική υποστήριξη του ομίλου ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ Α.Ε., την πολύτιμη συμπαράσταση της διαφημιστικής εταιρίας Τσοχανταρίδου-Κιουμή, καθώς και την αμέριστη βοήθεια των μηχανικών της A.R.S.ANAGNOSTAKIS: Παναγιώτη Παπαρήγα, Βαλέριου Καλογερίδη και Γιώργου Μπιγινά.