Το TARMAC – Track And Road Motorists Action Club, διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 17:00, στο KARTODROMO Αφιδνών την ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση για το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Ζάννειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής Πειραιώς και Εκάλης.
Στην ξεχωριστή εκδήλωση που θα γίνει για άλλη μια χρονιά, οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν για άλλη μια φορά την εμπειρία της συνοδήγησης στην πίστα στα αγωνιστικά αυτοκίνητα πολλών καταξιωμένων οδηγών αγώνων.

Οι καιροί είναι δύσκολοι στη χώρα μας, αλλά ο σκοπός μας είναι ιερός. Δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε και φέτος τα παιδικά προσωπάκια να χαμογελούν.

Η ώρα προσέλευσης θα είναι η 16:00, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει και πάλι ο γνωστός κουμπαράς, ώστε να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε και οικονομικά στα ιδρύματα. Στο τέλος της ημέρας θα ανοιχτεί και το ποσόν θα προσφερθεί στη διοίκηση των δύο Ιδρυμάτων για τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Ο χώρος με την πίστα KARTODROMO, παραχωρείται στο TARMAC για την τέλεση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τους κκ. Κ. Μιχαλόπουλο και Γ. Καμιτσάκη.

Θα είναι χαρά μας να σας βρούμε όλους αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας:
website : www.tarmac.gr
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
6937.907030
6932.533532