Σε αναμονή της νέας χρονιάς για την οποία όλοι εύχονται το καλύτερο από ψιθύρους δυστυχώς , ενημερωνόμαστε για τα σχέδια της αρχής του σπόρ για το Πρωτάθλημα 2012 . Θεωρώντας δεδομένη την καλή πρόθεση όλων για την αναζήτηση των πιο σωστών επιλογών εκφράζουμε και γνωστοποιούμε την αποψή μας για το Πρωτάθλημα 2012 ελπίζοντας να συμβάλλουμε στην ορθότερη επιλογή.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία των Ελληνικών αγώνων , την συγκυρία , την κυριαρχούσα άποψη των συναθλητών μας , την γνώμη των φιλάθλων αλλά και την διάθεση ή την δυνατότητα των οργανωτών όπως την την αντιλαμβανόμαστε, καταλήγουμε στην άποψη ότι το Πρωτάθλημα πρέπει να περιλαμβάνει πέντε αγώνες τρείς σε ασφάλτινο τεραίν και δύο σε χωμάτινο. Οι αγώνες καλό είναι να διατηρήσουν το περιορισμένο μήκος των 60- 70 χλμ ε.δ.

Οι αγώνες του ΠΠΡ πλαισιωμένοι από δύο χωμάτινα ράλλυ κα τρία ασφάλτινα ράλλυ 3SS που θα διοργανωθούν απο καταξιωμένες λέσχες μπορούν να αποτελούν τα αντίστοιχα Κύπελλα χώματος και ασφάλτου.

Με την διάθεση να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε τελική επιλογή ευχόμαστε οι υπεύθυνοι του σπόρ να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οlki Sport Rallying