Στις 11 και 12 Ιουλίου είχαμε ένα γεμάτο αγωνιστικό διήμερο στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών  όπου διοργανώθηκεαν διπλοί αγώνες για το Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών καθώς και οι πρώτοι αγώνες του Ελληνικού Επάθλου Formula GLORIA με τη συμμετοχή και ξένων οδηγών.
Δείτε αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τη δράση του διημέρου.

Ανακοίνωση


Στις 11 και 12 Ιουλίου θα διοργανωθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών ο 1ος αγώνας του Ελληνικού Επάθλου Formula GLORIA. Το αγωνιστικό διήμερο περιλαμβάνει και το Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας και Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος και την κατηγορία SPORT του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ο αγωνιστικός θεσμός της Formula GLORIA αναμένεται να καθιερωθεί ως διεθνής μιας και το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών καλύπτει τις οργανωτικές ανάγκες για διεθνείς αγώνες στα ιταλικά πρότυπα και αναμένεται να συμπεριληφθεί μόνιμα στο ιταλικό Formula GLORIA Scouting Cup.

Το ιταλικό εργοστασιακό τεχνικό team της GLORIA αναμένεται στις Σέρρες την Τετάρτη 8/7 για να περάσει όλα τα μονοθέσια από έλεγχο διασφάλισης ποιότητας και να τα προετοιμάσει για τον αγώνα. Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν οι οδηγοί είναι η C8F, η B5 και η "Over 35".

Την ημέρα του Σαββάτου θα παρουσιαστεί για 1η φορά στην Ελλάδα το πρωτότυπο C8P της GLORIA με ιπποδύναμη 220hp και το C8F F2000Light με ιπποδύναμη 220hp.

pdf Πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτων

pdf Πρόγραμμα αγώνων μοτοσυκλετών

pdf Συμμετοχές formula Gloria

pdf Συμμετοχές αυτοκινήτων

pdf Συμμετοχές μοτοσυκλετών