Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Χαίρομαι πολύ Ποσειδώνα που θα δούμε και σένα στον αγώνα! Ομολογώ πως δεν ήξερα ακριβώς τις συμμετοχές...πραγματικά, έγραψα για αυτούς που άκουσα.
Εντυπωσιακή η λίστα!
Μάλλον δεν θα είμαι στον Τ.Ε. Ελπίζω να τα πούμε στον αγώνα κάποια στιγμή.
Και έχουμε αρκετά να πούμε!!! (Πήρε το μάτι μου μια αγγελία σε site του εξωτερικού εδώ και καιρό....)
Χαίρομαι πολύ Ποσειδώνα που θα δούμε και σένα στον αγώνα! Ομολογώ πως δεν ήξερα ακριβώς τις συμμετοχές...πραγματικά, έγραψα για αυτούς που άκουσα.
Εντυπωσιακή η λίστα!
Και έχουμε αρκετά να πούμε!!! (Πήρε το μάτι μου μια αγγελία σε site του εξωτερικού εδώ και καιρό....)
:laugh: :laugh: :laugh: πραγματι καλα ειδες στην αγγελια,εψαχνα για WRC φτηνο!!
Αν βρεθουμε θα τα πουμε απο κοντα.Οι συμμετοχες ειναι πολυ καλες.εκτος απο τα τετρακινητα πολλα
μπροστινοκινητα που δηλωσαν πηγαινουν παρα πολυ γρηγορα.Αναμενω να δω και τι καιρο θα κανει!!Καλα να περασουν ολοι!
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Εντυπωσιακή η λίστα!
:laugh: :laugh: :laugh: πραγματι καλα ειδες στην αγγελια,εψαχνα για WRC φτηνο!!
Αν βρεθουμε θα τα πουμε απο κοντα.Οι συμμετοχες ειναι πολυ καλες.εκτος απο τα τετρακινητα πολλα
μπροστινοκινητα που δηλωσαν πηγαινουν παρα πολυ γρηγορα.Αναμενω να δω και τι καιρο θα κανει!!Καλα να περασουν ολοι!
Ορίστε??:woohoo: Αυτά είναι...:blink: :blink: :silly: :silly:
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΙΧΟΣ , ΤΟΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΔΗΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ F2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΟΣ.