Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
εσύ μην έχεις παράπονο!όλο στην χαιρετούρα σε έιχα, εκτός αλλά ΚΑΙ εντός ειδικής:laugh:
Σάκη μου, κακώς δεν τρέξατε για ένα και σημαντικό λόγο!
το μελαχροινο στο τέλος της ειδικής που έδινε νερά
ακομά κλαίμε...:woohoo:
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Δυστυχώς και τα 2 τα καβάντζωσε το σετ του ΣΤΟΠ (ελπιζω οι συζυγοι να μην διαβάζουν φόρουμ) και τις ξενάγησε σε πριβέ πισίνα μετά το πέρας της διοργάνωσης...ούτε για το φλάϊινκ δεν έμεινε κάτι...του χρόνου θα ΄κάτσω ΣΤΟΠ!!!
ΛΥΓΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑ
Ρε Νικόλα τι μου έκανες !!! ... στον αδερφό σ\'έπιασαν οι \"φοβίες\" ??? Αλλά σαν έμπειρος οδηγός θέλω να μου πεις ... το πλάσαρε ή το έχασε και σ\' έκανε να χάσεις τα πλάνα?
Άλλος κανένα βίντεο να δω και εγώ ο κακομοίρης τι αγώνα στήσαμε?
Ρε Νικόλα τι μου έκανες !!! ... στον αδερφό σ\'έπιασαν οι \"φοβίες\" ??? Αλλά σαν έμπειρος οδηγός θέλω να μου πεις ... το πλάσαρε ή το έχασε και σ\' έκανε να χάσεις τα πλάνα?
Άλλος κανένα βίντεο να δω και εγώ ο κακομοίρης τι αγώνα στήσαμε?
Χαχα, ο Νίκος μια χαρά τραβούσε, εμένα πιάσαν οι φοβίες... Βγήκε μαλλιά κουβάρια από πάνω και γω πιάστηκα όπου βρήκα για να σηκωθώ (και ναι, τον Γκάλφα βρήκα) :blush: :blush: :blush: