Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Να θυμίσω σε όλους πως τα παράβολα τα ορίζει η ΕΘΕΑ και όχι οι λέσχες και όλες οι παροχές δίνονται με πρωτοβουλία των λεσχών.
Για τα πληρώματα εκτός Θεσσαλονίκης λοιπόν υπάρχει φιλοξενία για το Σαββάτο βράδυ σε ξενοδοχείο στην περιοχή Περαίας. Οσο για τα μέλη του ΑΟΘ θα υπάρχει πρίμ εκκίνησης 20% του αντιτίμου του παραβόλου των 550 ευρώ.<br><br>Η δημοσίευση επεξεργάστηκε από: nick30fillou, at: 20.03.06 18:05
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 550 ΚΑΙ ΜΕΝΑ!
ΤΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...!
Τάσο η αλήθεια είναι πως έχω τρομερή επάγγελματική πίεση και άλλη τόσο μεγάλη πίεση με θέματα όπως οργάνωση αγώνων βλ. Θερμαικού, ΔΕΘ και μας βλέπω να τρέχουμε σε αγώνα περιόδου μετά το ραλλυ ΔΕΘ που φέτος είναι διήμερος άρα και διπλάσια επίπονος από οργανωτικής πλευράς εννοώ αφού θα χρειαστούμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για ειδικές. Τώρα όποιος διαβάζει το μήνυμα μου, θα λέει τρελός είναι αυτός, όμως πιαστέψτε με, μόλις τελειώσει το Ράλλυ Θερμαικού θα πρέπει να ξεκινήσουμε να οργανωνόμαστε για το ράλλυ ΔΕΘ!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
ΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΞΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ? ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ? (ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ..)