Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
egw pantws phga gia dokimes shmera k to meshmeri erixne xionaki egw etoimasa ia kalo k gia kako mia tetrada me ntabanoprokes karfwmenes loukaniko k kontosoufli giati den to blepw na kanw agwna thn kuriakh
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
egw pantws phga gia dokimes shmera k to meshmeri erixne xionaki egw etoimasa ia kalo k gia kako mia tetrada me ntabanoprokes karfwmenes loukaniko k kontosoufli giati den to blepw na kanw agwna thn kuriakh
Αν μπορεις,ενημερωσέ μας καποια στιγμη και αυριο για το τι συμβαινει στην περιοχη.
Χιονονερο,χιονόπτωση λεει σημερα η προγνωση.Και χαμηλες θερμοκρασιες,κατω του μηδεν,οπότε,προσοχη στους δρομους της περιοχης για πάγο.
Το δικο μου προγραμμα ειναι να ξεκινησω απόψε μετα τα μεσανυχτα για να κατηφορισω,και πάω κατευθειαν για την ειδικη.
Λιγο αλκοόλ για το κρυο,λίγα φυστικάκια,αδιαβροχα,ομπρελες....και πάμε για τρέλες!!!:silly:
Την καλημερα μου! Το βουνο ειναι ασπρο ριχνει χιονακι ο μπραλος δεν φαινεται το κοντοσουφλι ψηνετε οσο για την ειδικη απο οτι εμα8α ειναι λεει αλατιερες κ εκχιονιστικα αλλα εγς μαλλον 8α μεινς στην ζεστασια του σπιτιου μου δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να αγαλιασουμε καμια μπαριερα.Περιμενω τα νεοτερα κ 8α σας ενημερωσω παλι ελπιζω παντως σε ακυρωση του αγωνα δικη μου γνωμη
Το πρωι ειχε χιόνι πιασμενο στο οδοστρωμα της ειδικής,αλλα ριξανε αλάτι,περασανε αποχιονιστικά,και κατοπιν έβγαλε και ήλιο και δεν εχει μεινει χιονι καθολου.
Πιστευω οτι δεν υπάρχει πλεον προβλημα καθολου,και ο αγωνας θα διεξαχθει κανονικα.