Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες αλλά πρώτη φορά βρέθηκα σε ασφάλτινη ειδική από χωμάτινη κοπάνα...το saxo ακόμη με τις λάσπες είναι... οδηγός ο tsosmi... γελούσαμε για 1 χλμ...:laugh: :laugh: :laugh:
και συ μικρός είσαι ακόμα. εγώ βρήκα χωμάτινη κοπάνα ακόμα και για το ασφάλτινο Θερμαϊκού, μάλλον το 2002 ή το 2003. βόλευε να δω δύο ειδικές, κάπως κύκλωνε θυμάμαι και βρήκα με το μάτι μια κοπάνα κοντά στην Δουμπιά
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Τελευταία χωμάτινη κοπάνα για ασφάλτινο αγώνα που μπήκα ήταν στο τελυταίο ΔΕΘ.
Από την διασταύρωση στον τερματισμό της Παλαιοχώρας φύγαμε για Παλαιόκαστρο και κάπου μέσω ενός χωματόδρομου βγήκαμε στην γνωστή μεγάλη κατηφόρα λίγο πριν τον τερματισμό του Τσουκαλά! Και με πολύ καλό χώμα ε......
και συ μικρός είσαι ακόμα. εγώ βρήκα χωμάτινη κοπάνα ακόμα και για το ασφάλτινο Θερμαϊκού, μάλλον το 2002 ή το 2003. βόλευε να δω δύο ειδικές, κάπως κύκλωνε θυμάμαι και βρήκα με το μάτι μια κοπάνα κοντά στην Δουμπιά
Α ρε κουμπάρε, great minds think alike
Και όσο για κοπάνες στο ΔΕΘ, δόξα το θεό όλο το βουνό γεμάτο δασικούς δρόμους είναι. Από το 2003 που ξεκίνησα να βλέπω συστηματικά αγώνες, τον καημένο τον ταξιάρχη τον έχω οργώσει. Αφού θυμάμαι σε μια δόση με βλεπαν οι κριτές στον τερματισμό της παλαιόχωρας, που έβγαινα από τον ένα χωματόδρομο και έμπαινα στον άλλο...
ναι ρε συ ψηλέ, για σένα που έχεις jeep είναι καθημερινότητα, για εμάς με τις κουρσες:laugh: να \"χανόμαστε\" σε λίγο χωματάκι πού κ πού είναι απολαυστική υπόθεση! μην του το χαλάς του κωστάκη και είναι ακόμα με το χαμόγελο στα χείλη !!