- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Ανδρέα , συμφωνώ με όσα γράφεις, όμως όταν απο το 1975 ........Αποστολη,οι θεατες ΔΕΝ οφειλουν ούτε να ειναι εκπαιδευμενοι,ούτε διαβασμενοι,ούτε υποψιασμενοι.Ειναι ανθρωποι,που ερχονται στο βουνο για να δουνε τον αγωνα,και δεν ειναι η δουλειά τους να υποψιαζονται οτι στο χιόνι μπορει να μη δουνε αγωνιστικα να περνανε.Αυτο πρεπει καποια στιγμη να το εννοησουμε όλοι μας.Αυτος αλλωστε ειναι και ο λόγος που στις οι ειδικες ειναι γεματες με κριτες,επειδη οι θεατες μπορει να μην γνωριζουν ούτε που θα σταθούν.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Να εισαι καλα βρε ανωνυμε ....ralf εχω δει αρκετες διοργανωσεις απο κοντα...οντως εχει πολυ τρεξιμο αλλα κανεις μα κανεις δεν το κανει για το λαδι της γιαγιας του ..ολοι καπου αποσκοπουν !!!! οι πιο πανω συμφορουμιστες λενε τα δικα τους για αυτον τον λογο τιποτα δεν προκειτε να παει καλα στον συγκεκριμενο χωρο και μην ξεχναμε οτι ολοι οι εμπλεκομενοι ειναι η προεκταση της ΜΑΜΑΣ αρχης του σπορ και ειμαι και ΕΛΛΗΝΑΣ και πολυ περηφανος !!!!!Παρακουλουθωντας την ενότητά 3ο rally sprint πτολεμαιδας ειδα ότι ολοι την εχετε πεσει στον ασπιρινακια επειδη εξεφρασε μια αποψη που δεν αρεσει σε μερικους, ε ολοι δεν πρεπει να συμφωνουμαι ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη και είναι σεβαστη.εγω που παρακουλουθησα τον αγωνα εχω μια διαφορετικη αποψη που δεν απεχει και πολύ από τον ασπιρινακια.
ralf έγραψε:
Να εισαι καλα βρε ανωνυμε ....ralf εχω δει αρκετες διοργανωσεις απο κοντα...οντως εχει πολυ τρεξιμο αλλα κανεις μα κανεις δεν το κανει για το λαδι της γιαγιας του ..ολοι καπου αποσκοπουν !!!! οι πιο πανω συμφορουμιστες λενε τα δικα τους για αυτον τον λογο τιποτα δεν προκειτε να παει καλα στον συγκεκριμενο χωρο και μην ξεχναμε οτι ολοι οι εμπλεκομενοι ειναι η προεκταση της ΜΑΜΑΣ αρχης του σπορ και ειμαι και ΕΛΛΗΝΑΣ και πολυ περηφανος !!!!!Παρακουλουθωντας την ενότητά 3ο rally sprint πτολεμαιδας ειδα ότι ολοι την εχετε πεσει στον ασπιρινακια επειδη εξεφρασε μια αποψη που δεν αρεσει σε μερικους, ε ολοι δεν πρεπει να συμφωνουμαι ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη και είναι σεβαστη.εγω που παρακουλουθησα τον αγωνα εχω μια διαφορετικη αποψη που δεν απεχει και πολύ από τον ασπιρινακια.
οντως εχει πολυ τρεξιμο αλλα κανεις μα κανεις δεν το κανει για το λαδι της γιαγιας του ..ολοι καπου αποσκοπουν !!!! οι πιο πανω συμφορουμιστες λενε τα δικα τους για αυτον τον λογο τιποτα δεν προκειτε να παει καλα στον συγκεκριμενο χωρο και μην ξεχναμε οτι ολοι οι εμπλεκομενοι ειναι η προεκταση της ΜΑΜΑΣ αρχης του σπορ και ειμαι και ΕΛΛΗΝΑΣ και πολυ περηφανος !!!!!
Συμφωνο μαζι σου aspirinakia για την μαμα αρχη του σπορ.Το Ελληνας δεν καταλαβα που το πας?Σε ξiνησε το Ralf .Κυριε προεδρε Λ.Α.Ναουσας σε forum λεγονται και όχι στην εκκλησια δεν αποδεχεστε μια άλλη αποψη την οποια εχουν δικαιωμα να την σχολιαζουν, και θελετε να σας ζητησουν συγγνώμη .