Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
χαχαχα!!! Ωρέ Καραμήτρο !!! ... σου έχω οδηγίες στην σελίδα της ΕΛΕΤΑ για το πως θα το κατεβάσεις ... κάτσε να στο στείλω στο facebook γιατί εσύ μόνο από ψητά και μπύρες ξέρεις μου φαίνεται !!!
Άσε που μάλλον ξέμεινες στο Λουτράκι και μου μιλάς για Πόκερ Texas Hold\'em !!!! :woohoo:
5ου ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΔΩΔΩΝΗΣ - AUTO Test Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Ιωαννίνων ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ
16 - 17 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Νο. 1
Τρίτη 5 Ιουλίου 2011, 11:45
Ανακοινώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, ότι παρατείνετε η προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο 5ο Ράλλυ Σπρίντ ΔΩΔΩΝΗΣ - AUTO Test Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Ιωαννίνων ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011 και ώρα 14:00 μ.μ.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Αντρίκο το ξέρω, αλλά μόλις μπήκα σπίτι μετά από 4ωρο στο βουνό με 2 αστυνομικούς διευθυντές και καπάκι τηλέφωνα κλπ για φορτώσεις νταλίκας και 10 λεπτά στάση να φάω 3 σουβλάκια από το πρωί ... κάνω μπανάκι και μπαίνω σελίδα να σηκώσω προσωρινή οριστική λίστα ... αυριο και σειρά εκκίνησης κατόπιν συννενόησης με ΕΘΕΑ .... να ζεστάνει το ΘΕΡΜΟΣΙΦΟΥΝΟ και i\'ll be back !!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.