Και μερικες δικες μου εντυπώσεις απο τον αγωνα:
Η ΕΛΕΤΑ χρειαζεται περισσοτερα ενεργα μελη (κατι που ισχυει και για το 99% των υπολοίπων λεσχων μαλλον) για να οργανωσει τον αγωνα της.Ηταν σαφες οτι υπήρχανε ελαχιστοι λουσμενοι στον ιδρωτα,οι οποίοι επρεπε να χωρεσουν 48ωρες στο 24ωρο,12 μερες στην εβδομαδα και 8 βδομαδες στο μηνα για να καταφερουν να βρεθούνε παντου,και ξερω οτι θα βρισκοτανε ΠΑΝΤΟΥ αν τα καταφερνανε με καποιον τροπο.
Ενα σφαλμα της οργανωσης,ητανε το οτι δεν μπορεσανε να κρατησουνε το κοινο σε καποια ασφαλη απόσταση απο την ραμπα της πανηγυρικης εκκινησης.Οποτε συμβαινει αυτο,υπάρχει σοβαρο ρισκο τραυματισμου για καποιον θεατη ή φωτογραφο ο οποίος αναγκαζεται (επειδη τον πιεζει το πληθος) να βρισκεται ολοενα και πιο κοντα στα αγωνιστικα ψαχνοντας χωρο να φωτογραφισει αναμεσα απο δεκαδες κεφαλια που τρυπώσανε μπροστα του,να μην μπορει να υποχωρησει γρηγορα στην ακρη οταν το αγωνιστικο κατεβει τη ραμπα (διοτι δεν εχει χωρο ελευθερο πίσω του) και να προσεχει και το αμολυμενο εξαχρονο του θεατη που τραβαει με το κινητο του και μαλιστα αποκομενο απο τους γονεις του.Και ολα αυτα με τη διαρκη υποψια του οτι καποιο πληρωμα θα θελησει να κανει μια εντυπωσιακη εκκινηση.
Πστευω οτι το ρισκο τραυματισμου σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ισως περισσοτερο απο το να σταθεις σε λαθος σημειο στην ειδικη,εστω κι\'αν δεν κρυβει πιθανοτητες σοβαρου τραυματισμου που υπάρχει στη δευτερη περιπτωση
Κατι αλλο που με ενοχλησε,ηταν η εκφωνητρια.Κουκλα μεν,αλλα μας εστειλε όλους για υπνο παρουσιαζοντας χωρις κεφι τα πληρωματα.Δεν χρειροκροτησε κανεις,δεν σφυριξε κανεις,και το κλιμα εμοιαζε περισσοτερο σαν μεγαλη παρασκευη παρα σαν πανηγυρικη.
Στον αγωνα τον ιδιο,όλα μου φανηκαν οτι κυλισανε \"ρολόι\",τουλαχιστον στα σημεια που μπόρεσα να παρακολουθησω με τα ιδια μου τα ματια.Φυσικα για το αγωνιστικο κομματι,περισσοτερο θα επρεπε να μας πει καποιος αγωνιζομενος που το εζησε σε πρωτο προσωπο
Το κλιμα φανηκε να ειναι επίσεις ωραιο.Χαλαρες παρεες,βουτιες στην πισινα,κουβεντες,χαρουμενα προσωπα.Νομιζω οτι ελαχιστοι δεν θα διασκεδασανε στα Γιαννενα
Και του χρόνου!!!