Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Καλησπέρα καλησπέρα!! Εγώ είμαι πάλι με την οδήγησή μου στα βουνά τις Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα στο Χωριό Joux plane! Με το αγαπημένο μου Ford Fiesta ST A/6 έκανα δοκιμές για την επόμενη εβδομάδα. Έιχα κάτι μικροεξόδους (εκτός στο τελευταίο χιλιόμετρο που στράβωσε το αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να το μαζέψω). Ακολουθεί η κάλυψη από το R40.gr! :laugh:
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Καλησπέρα καλησπέρα!! Εγώ είμαι πάλι με την οδήγησή μου στα βουνά τις Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα στο Χωριό Joux plane! Με το αγαπημένο μου Ford Fiesta ST A/6 έκανα δοκιμές για την επόμενη εβδομάδα. Έιχα κάτι μικροεξόδους (εκτός στο τελευταίο χιλιόμετρο που στράβωσε το αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να το μαζέψω). Ακολουθεί η κάλυψη από το R40.gr! :laugh:
Υ.Γ.
Η ποιότητα του βίντεο δεν είναι πολύ καλή, λόγο του ότι παρόλο που έχω χορηγό την GoPro δεν μας εφοδίασε ακόμα με την GoPro Hero2. Δεν μας τις δίνει ακόμα λέει γιατί δεν τερματίζω σε καλές θέσεις! :laugh: :laugh:
:laugh: :laugh: :laugh:
χαχαχα Μιλάμε για πολύ ζόρικο ταξι!
Απαραίτητος εξοπλισμός η γνωστή σακούλα ξερ---- όπως στα αεροπλάνα :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Rage 4 Race