01rossetti.jpg
Ο 7ος και προτελευταίος γύρος του Ιταλικού Πρωτταθλήματος Ράλλυ ολοκληρώθηκε στην περιοχή του Udine με το Rally del Friuli Alpi Orientali. Για πρώτη φορά την φετινή χρονιά οι νικητές ήταν διαφορετικοί, με τους Rossetti/Chiarcossi με το εργοστασιακό Fiat Grande Punto S2000 να επικρατούν στο αγώνα, που διεξάγεται στην περιοχή από την οποία κατάγονται, αφήνοντας στην 2η θέση τους ήδη πρωταθλητές Αndreucci/Andreussi με το Peugeot 207 S2000 της Peugeot Italia. 

Ενημέρωση

02andreucci.jpg

03perico.jpg



Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, το πλήρωμα της Fiat πλέον αποκτά πλεονέκτημα εν όψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην βαθμολογία, καθώς οι έταιροι διεκδικητές της θέσης εγκατέλειψαν και οι 2. Αρχικά, οι Scandola/D'Amore με το Ford Fiesta S2000 πήραν την πρωτοπορεία στον αγώνα αλλά στην 6η ε.δ. εγκατέλειψαν από πρόβλημα στην μετάδοση. Την ίδια τύχη είχαν και οι Cunico/Pollet με το Peugeot 207 S2000 που εγκατέλειψαν για τον ίδιο λόγο πολύ νωρίς στον αγώνα.

3οι γενικής μετά από έναν αγώνα χωρίς λάθη τερμάτισαν οι Perico/Carrara με ακόμα ένα Peugeot 207 S2000 που πλέον, παρά την 2μηνη περίπου απουσία τους, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

4οι γενικής, 1οι 2WD και πλέον Πρωταθλητές 2WD για την φετινή χρονιά, είναι οι Campedelli/Fappani με το Citroen DS3 R3T οι οποίοι και πάλι έγραψαν κορυφαίους χρόνους και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου. 

Μια θέση πίσω τους τερμάτισαν οι Ferrarotti/Fenoli με Renault Clio R3 οι οποίοι επικράτησαν για μόλις 5''7 των Signor/Bernardi με ίδιο αυτοκίνητο.

Τελευταίος αγώνας του θεσμού, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με το Rally San Martino di Castrozza.

Δείτε τις συμμετοχές: http://www.rallysanmartino.com/internazionale/file/2011/elencoiscritti.pdf

Video

CIR - Rally del Friuli Alpi Orientali 2011

CIR - Rally del Friuli Alpi Orientali 2011

CIR - Rally del Friuli Alpi Orientali 2011

Aποτελέσματα

CIR - Rally del Friuli Alpi Orientali 2011 -RESULTS