Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
αν δεν υπάρχει κανείς άλλος (θεατής, αγωνιζόμενος) να.. μας πει πως του φάνηκε ο αγώνας, να ανοίξουμε σιγά σιγά το θέμα για το σπριντ Αλεξανδρούπολης ?
αν δεν υπάρχει κανείς άλλος (θεατής, αγωνιζόμενος) να.. μας πει πως του φάνηκε ο αγώνας, να ανοίξουμε σιγά σιγά το θέμα για το σπριντ Αλεξανδρούπολης ?
roufossp@yahoo.grΚαι τέλος στείλε μου το email σου να σου πω και κάτι ακόμα που δεν είναι για forum αλλά κάπως πιο προσωπικό
Γ
η λέσχη ήταν πολύ φιλική έδινε πολυ καλες παροχές αλλά ο εκφωνιτής που είχε στην εκκίνηση και στον τερματισμό ήταν για κλωτσές.είμαι λίγο σκληρός αλλά πιστεύω οτι τέτοιες κινήσεις πηγαίνουν τους αγώνες πίσω και καλό θα είναι να αναφέρουμε ότι δεν μας αρέσει για να διορθωθεί.
φιλάκια:kiss:
D.MAVRODIS έγραψε:
Γ
η λέσχη ήταν πολύ φιλική έδινε πολυ καλες παροχές αλλά ο εκφωνιτής που είχε στην εκκίνηση και στον τερματισμό ήταν για κλωτσές.είμαι λίγο σκληρός αλλά πιστεύω οτι τέτοιες κινήσεις πηγαίνουν τους αγώνες πίσω και καλό θα είναι να αναφέρουμε ότι δεν μας αρέσει για να διορθωθεί.
φιλάκια:kiss:
ρε συ ο Δημητριάδης είναι ψυχούλα και ένα από τα καλύτερα παιδιά. Τα σχόλια του πάντα είναι καυστικά και φέρνουν αμηχανία αλλα όσοι τον γνωρίζουν δεν τα παίρνουν στα σοβαρά. Κάνα δυο μας είπε ηλίθιιους, τον άλλον τον είπε κάτι για τη γυναίκα του και αυτά που \"έσουρε\" στους συμπολίτες του κολοκοτρώνη και ταμπακό ήταν απίστευτα. Είναι γράφικός, σοβαρός εκεί που πρέπει, φτιάχνει στο μαγαζί του το μεγαλύτερο τοστ της Ελλάδας και ειναι και \"τεμέτερον παιδάς\".
Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά πια!