Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Συγχαρητηρια παιδες για τη δουλεια!Κριμα που δεν ειδαμε πλανα του νικητη!Την επομενη φορα!Μονο με τα skin απο οτι ειδα υπηρχε ενα προβλημα... πχ εγω ειχα στειλει του hanninen στο fabia και αν ειδα καλα εγραφε maddog στο πισω παραθυρο! :dry:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
\" A good car is nothing without a good driver! \"
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Το Fabia που ετρεξα ειναι με το skin του Loix και στα πλανα ειναι αλλο ..
Μαλακία μου αυτό, νόμιζα ότι το σκιν που έστειλες ήταν το ίδιο με το μαμήσιο...
panagen έγραψε:
Συγχαρητηρια παιδες για τη δουλεια!Κριμα που δεν ειδαμε πλανα του νικητη!Την επομενη φορα!Μονο με τα skin απο οτι ειδα υπηρχε ενα προβλημα... πχ εγω ειχα στειλει του hanninen στο fabia και αν ειδα καλα εγραφε maddog στο πισω παραθυρο! :dry:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Ο Στέργιος διστυχώς δεν είδε τη δημοσίευση για το βίντεο και δεν μας έστειλε. Την επόμενη φορά όμως του έταξα αφιέρωμα! Μιας και μένουμε Θεσσαλονίκη, παίζει να του πάρω κανονική συνέντευξη!
Το σκιν των τζαμιών είναι διαφορετικό αρχείο απ΄ αυτό του σασί. Δεν το πρόσεξα κι όλλας. Θα σου έφτιαχνα όνομα οδηγού με σημαία.
Σίγουρα την επόμενη φορά το βίντεο θα είναι πολύ καλύτερο. Βέβαια θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ αν είχα λίίίγο ισχυρότερο υπολογιστή ώστε και η ποιότητα εικόνας να ήταν καλύτερη αλλά και να μην κολλάει το fraps...