Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Στιγμιοτυπα απο τον 22ο Γυρο Αττικης που διοργανωσε ο ΣΙΣΑ και στον οποιο λαβαμε μερος ο πατερας μου κι εγω με την ΑΕ86 μας στην κατηγορια GT(potential historic), οπου καταταγηκαμε και 3οι! Ειμαστε το Νο60 μαυρη καταμαυρη Αντε ελπιζω και σε επομενο αγωνα και καλυτερα!
The Young Blood is coming... Beware!
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Μπράβο Μάνο συγχαρητήρια!
Μερακλήδες με τα ιστορικά αλλά καλοσυντηρημένα!
Στο regularity στόχος είναι να κάνεις ένα συγκεκριμένο χρόνο σε κάθε διαδρομή και με
σταθερή ταχύτητα, αν είσαι πιο γρήγορος τρως ποινή! Γι αυτό και δε φοράνε κράνη και είναι τόσο χαλαροί!
Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος, στην ταβέρνα έγινε γερό τσιμπούσι!
Rage 4 Race
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Ευχαριστουμε παιδια ηταν πραγματικα απιστευτη εμπειρια και για μενα αλλα και για τον πατερα μου. Πολυ δυσκολο και απαιτητικο σαν οργανωση συνοδηγου ολο αυτο. Με τον Γιαννη τα χαμε πει στο τς για αυτο δεν του απαντησα τωρα για ιστορικο ακροπολις πηγαμε πολυ μακρυα...
Υ.Σ Για την ταβερνα δε θα μιλησω... να ναι καλα οι πατατουλες :laugh: :laugh: