Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Onboard πλανα που ειπα οτι θα ανεβασω απο τον αγωνα μας. Τρομερη εμπειρια, καλυτερη απο την προηγουμενη φορα. Προσωπικα εμεινα εκπληκτος και απο την υπαρξη του κοσμου στην εκκινηση που ηταν για εναν τετοιο αγωνα απιστευτη! Αν δεν εκανα κι εγω καποια λαθη λογω ελλειψης εμπειριας κυριως, θα ημασταν αρκετα ψηλα!
The Young Blood is coming... Beware!
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Ένας από τους πιό αγαπημένους μου οδηγούς!
Γνωστός και ως \"Μουστάκιας\"...
Είχα την τύχη να \"πιώ\" καφεδάκι μαζί του, δηλαδή με ήπιε κανονικά ο καφές αφού λίγο ακόμη και θα μου έβγαινε από την μύτη λόγω της χαράς μου, σε ένα Ακρόπολις το 1991 όταν ακόμη οι αγώνες ήταν περισσότερο \"αντρικοί\" (οκ λιγότερο από αυτούς του 1985 και πίσω) και είχαν και fast sevice στην μέση του πουθενά κάποιες φορές.
Για την περίσταση ο \"μουστάκιας\" είχε διαλέξει ένα καφενεδάκι κάπου πρίν τον Αλίαρτο, μόνο και μόνο για να απολαύσει το Ελληνικό καφέ που γούσταρε πολύ!!!
Παρεμπιπτόντως κέρδισε τον αγώνα με την πανέμορφη Integrale και το νούμερο 7 στις πόρτες της!!!
A! και το 1 από τα 4 παγκόσμια πρωταθλήματα του!!!