Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Παιδιά για όλα υπάρχει λογική εξήγηση. Για το \"ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΑΦΙΞΗ\" έχουμε υπολογίσει ο δρομός που θα είναι το τραπεζάκι του Τερματισμού θα είναι κλειστός. Οπότε δεν θα μαλώσετε με κανέναν και θα περιμένεται σε κλειστό δρόμο όπου θα υπάρχει χώρος μόνο για εσάς.
.
Όλα καλά τότε.
Πάντως το Φίλλιπος αδικείται απο την ημερομηνία διεξαγωγής. Είναι ο τρίτος αγώνας σε ένα μήνα για το κύππελο ασφάλτου και μια βδομάδα μετά το πάσχα. Αν ήταν λίγο πιο μετά πιστεύω θα είχε ακόμη περισσότερες συμμετοχές.
Ας ελπίσουμε ο καιρός φέτος να μας κάνει το χατήρι και να το διασκεδάσουμε όλοι, πληρώματα και θεατές.
Καλό αγώνα σ όλους.
Συμφωνω απολυτα και ενας απο αυτους ειμαι εγω.Ουτε με νοιαζει για την παρελαση και θα ειμαι φυσικα παρον.Ξερω ατομα ομως που θα ερχοταν σιγουρα αλλα συμμετεχουν στην παρελαση και δεν μπορουν να την αφησουν!Βασικα θα ειναι λιγοι αυτοι αλλα υπαρχουν!
RACING because football basketball and golf requires only one ball....
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.