Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Μεγάλο μπράβο στους Νίκο και Λευτέρη,για μένα ήταν το πλήρωμα του αγώνα.
το θέμα με τους κριτές ήταν κάπως. Στην βραδυνή μπροστά μου ήταν ο Ανδρεάδης και στην αντίστροφη μέτρηση στα 17\" \"κόλλησε\" το χρονόμετρο. Δεν του είπε κανένας τίποτα, ο χρόνος μετρούσε και ξαφνικά στα 30+ δευτερόλεπτα (μέσα στο λεπτό του) του φωνάζουν \"ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ!!!\" ε και ο άνθρωπος έφυγε τρώγοντας ένα άτυπο καπέλο. Φυσικά εγώ που ακολουθούσα είχα μόλις 20-25\" για να ξεκινήσω μια και διανύαμε την δική μου αντίστροφη μέτρηση(θεωρητικά) όταν ο Ανδρεάδης ξεκίνησε, που μόνο αντίστροφη δεν ήταν (στο 17 ήταν ακόμα κολλημένο).
Μάλιστα, διάβασα και το βλογκ του Σάκη... Τι να πω. Ήμασταν και Σέλι και ακούσαμε για διάφορα ευτράπελα στην εκκίνηση της ειδικής (στο ΣΕΧ του τερματισμού προσπαθούσαν να αντιστοιχίσουν καρνέ σε αυτοκίνητα... πως έγινε τώρα αυτό...). Αλλά τόσο άσχημα δεν περίμενα να είναι. Με τι κέφι να συνεχίσεις μετά τον αγώνα, όταν στη μέση του ακριβώς γίνεται κάτι τέτοιο?