- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
εμείς ευχαριστούμε για τα περάσματα σου
.....
Ήθελα να πω κατ\'αρχήν να μην είμαστε απόλυτοι για το θέμα του Πλάγου μιας κι από προσωπική εμπειρία με φορτηγό που κινούνταν στον Ταξιαρχη όντας υπερφορτωμένο με ξύλα ,στη μέση του δρόμου και μην δίνοντας καμία σημασία στην ύπαρξή μου ούτε στο γεγονός ότι γέμιζε το δρόμο και το καπό μου με κλαριά και ξύλα που έπαγε στο πέρασμα του χτυπώντας τα δέντρα περιφερειακά του δρόμου.
...
καλημερα κ απο μενα, ολοι εκει ημασταν κ ξερουμε πως πηγαινε ο καθενας .... η πολυ ελευθερια τα κανει αυτα. αν δεν υπαρξει ελεγχος κ αντιστοιχη τιμωρια , δυστυχως τα ιδια κ τα ιδια θα συμβαινουν......
Σαν θεατής αγώνων καθαρά,εμένα μου αρέσει,γιατί βλέπω το αποτέλεσμα των \"δοκιμώ\" μετεφρασμένο σαν θέαμα και χρόνους στον αγώνα.
...
Δυστηχώς αρμόδιος να βρώ λύσεις δεν είμαι εγώ αλλα ούτε και σεις.Το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσείς ως αγωνιζόμενοι,είναι να σταματήσετε ΟΛΟΙ,ώστε να είναι δίκαιο το σπορ για ολα τα πληρώματα.
...