Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Ακόμα ένας αγώνας που τον ευχαριστηθήκαμε με το Μητσάκο και ας... άσπρισαν λίγες ακόμα τρίχες στα μαλλιά του όταν με περίμενε το Σάββατο να πάρουμε εκκίνηση :laugh:
Και γω το χάρηκα πολύ το διήμερο από όλες τις απόψεις. Βρεθήκαμε και πάλι οι παλιοπαρέες, είδαμε κόσμο από κάτω (ciao Robert), φέραμε στα μέτρα μας το 106 και ο οδηγός έγινε λίγο ακόμα σοφότερος :lol:
Κρίμα πάντος που ο αγώνας έγινε σε αυτή την ημερομηνία και δεν μπόρεσε να μπει το κομμάτι προς Μηλιές. Ήταν σα να έτρεξα μισό Κένταυρος
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Δημοσίευσες φωτογραφία μου,δίχως την άδεια μου? απερίγραπτος.Μύνηση ρε...
Ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο και μακάρι να τρέξεις μητσάκο ΔΕΘ.Επίσης μήτσο πρεπει μια μερα να με παρεις με το αμαξι και να παμε στο γλαφλα για κοψίδια...ΤΕΛΟΣ.
Δημοσίευσες φωτογραφία μου,δίχως την άδεια μου? απερίγραπτος.Μύνηση ρε...
Ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο και μακάρι να τρέξεις μητσάκο ΔΕΘ.Επίσης μήτσο πρεπει μια μερα να με παρεις με το αμαξι και να παμε στο γλαφλα για κοψίδια...ΤΕΛΟΣ.
και στα καπάκια να σε πάει μία Καστανιά να τα χωνέψεις. Ναι ναι είναι μία ακόμη από τις σοφίες του αυτή.με το πέρα σώθε λέει στο bucket χωνεύει:laugh:
ατάκα του αγώνα
ΓκάλφαςΑΠ που κλείνει!
Εγώ: Βρε άστην να κλείνει την π....α
παιδια κριμα αλλα δεν θα γινει το ραλλυ μας για δευτερη συνεχη χρονια αλλα λενε πως θα οριστει καινουρια ημερομηνια αντε να δουμε.οντος παιδια κανατε πολυ ωραιο περασμα με το 106 κυππαρισας και γκαλφας τουλαχιστον εκει που σας ειδαμε εμεις στο καραβομα 2 εκει στην καντινα στην δεξια φουρκετα και στα δρακεια 1 κανατε και εσεις απλη λογο του βατσου και του αγγλοπουλου που ειχαν εξοδο και εμποδιζανε τα επομενα αγωνιστικα.ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ,ο τοπικος ΜΠΑΛΝΤΟΥΝΙΣ και ο ΜΠΙΣΤΑΣ εκαναν τα καλυτερα περασματα εκει στο καραβωμα 2 στην καντινα που καθομασταν εμεις αλλα φυσικα και ο ΚΥΠΠΑΡΙΣΑΣ-ΓΚΑΛΦΑΣ εκαναν ωραιο περασμα
δυστυχώς δεν θα γίνει η αλεξανδρούπολη και εγώ σήμερα το έμαθα. αν πάντως οριστεί νέα ημερομηνία είναι πολύ θετικό (για μένα τουλάχιστον) γιατί την Κίρκη την αγαπώ πολύ!ήμουν φαντάρος στην αλεξανδρούπολη και την τιμούσα δεόντως σχεδόν σε κάθε μου έξοδο
να και ένα incar από Δράκεια ΙΙ
και μην κράζετε!