Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
μακάρι να την κάναμε 2 φορές αυτή την ειδική. στενά πατημένα ότι πρέπει. Βέβαια το τέλος της με την υπερβολή στις φουρκέτες μου έκανε \"κάπως\".
και στα καπάκια Καράβωμα, όλα τα λεφτά...δυστυχώς δεν έγραψε η κάμερα
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
στη Δράκεια ΙΙ τραβούσε σωστά το 106 γιατί ρυθμίσαμε σωστά τη ντίζα του γκαζιού.
στις δύο προηγούμενες ειδικές και το Σάββατο, σε τέρμα πατημένο πεντάλ η πεταλούδα άνοιγε λίγο μετά τη μέση....
καλά που έκανα τις απλές στο Ξουρίχτι για να ξεμουδιάσω και το εντόπισα :laugh:
:laugh: :laugh: εχετε πολυ πλακα με αυτα που λετε μεταξυ σας εσεις.πειραζει ο ενας τον αλλονπως μπορω νικο γκαλφα να μιλησω μαζι σου???στο msn γινεται???εγω εχω msn το δικο σου το εχω παρει αλλα δεν εισαι ποτε online.θελω να σου πω για τα περασματα που σας ειδαμε το ποσο καλοι εισασταν
Φιλε μου πιστεψε με,δεν θες να μιλήσεις με νικο γκάλφα...το κανονικό του επωνυμο ειναι αντι για γκαλφας - γκαβλας και ο διαλογος κοστιζει 1.56ε/15\'\'...οπότε ξανασκέψου το!!!