Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
Για φωτο,θα περιμενετε λιγες μερες ακομα,να ξεμπλέξει με τις υποχρεώσεις του ο Πασχαλης και μετα να τις ανεβασει.Εχουμε να δούμε σπριντ Σερρων,ραλλυ Ακροπολις και Κενταυρος που δεν εχουνε ανεβει
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Ο Μιτσάκονεν εκτός από καλό τιμόνι είναι και καλή πένα...Μπράβο.
Θα μου μεινει η στιγμή το σάββατο στην παραλία...3 λεπτά πριν την εκκίνηση φτάνει ο γκάλφας, ο μιτσάκος μες το άγχος (που σαι ρε νικο?...) και να σου φτάνει ο γκάλφας άνετος και χαμογελαστος...και 20 δεν ειπες ότι φεύγουμε? ακόμα είναι και 17...:laugh:
το ίδιο και στην εκκίνηση της ειδικής που φτάσανε κυριολεκτικά στο παρά-κάτι.:laugh: :laugh: :laugh:
πάντως τα χαμογελα μέχρι τ αυτά μαρτυρούν πως περάσανε. Άσε που έγινε και διώκτης μας στο κύπελλο ασφάλτου.
Για τα σηκέην στην ειδική μάθαμε παρασκευή βράδυ(...!!!) όταν μας πήραν τηλ. από τη ΛΑΒ. Τελικά τι σκοπό έχουν τα σηκέην αν βρίσκονται στην έξοδο δεξιάς πατημένης? Τόσες μεγάλες ευθείες υπήρχαν που μπορούναν άνετα να τοποθετηθούν.
Για τη σειρά εκκίνησης το χω ξαναγράψει...δεν υπάρχει λογική. Πάντως στο τέλος του σαββάτου στα πρώτα 15 αυτοκίνητα τα 7 ήταν Ε.!!!
Κατά τ άλλα η διοργάνωση τα κατάφερε σχετικά καλά αν εξαιρέσεις ότι δεν υπήρχε καμμία παροχή, ούτε καν ένα νεράκι στο τέλος των ειδικών.
Επίσης αρκετοί θεατές στις ειδικές που θυσίασαν το μπάνιο τους για να μας δουν.
όπως είπαμε και στον αγώνα, επειδή ήταν μικρός ο συγκεκριμένος είπα να του βάλω επιπλέον δυσκολίες για να έχει παραπάνω ενδιαφέρον :laugh:
πως κάνουν πχ στους πιλότους στα airbus που τους βάζουν βλάβες και καταιγίδες στον εξομοιωτή...
α ρε Μητσάκο αυτά θα έχεις να θυμάσαι λέμε από αγώνες....
Ο Μιτσάκονεν εκτός από καλό τιμόνι είναι και καλή πένα...Μπράβο.
Θα μου μεινει η στιγμή το σάββατο στην παραλία...3 λεπτά πριν την εκκίνηση φτάνει ο γκάλφας, ο μιτσάκος μες το άγχος (που σαι ρε νικο?...) και να σου φτάνει ο γκάλφας άνετος και χαμογελαστος...και 20 δεν ειπες ότι φεύγουμε? ακόμα είναι και 17...:laugh:
το ίδιο και στην εκκίνηση της ειδικής που φτάσανε κυριολεκτικά στο παρά-κάτι.:laugh: :laugh: :laugh:
πάντως τα χαμογελα μέχρι τ αυτά μαρτυρούν πως περάσανε. Άσε που έγινε και διώκτης μας στο κύπελλο ασφάλτου.
όσο για σένα αγαπημένε μου, μην μου λες τόσο όμορφα πράγματα γιατί:
1ον - Παίρνει το κεφάλι μου αέρα και
2ον - Η δίωξη δεν πρόκειται να σταματήσει με δύο ομορφόλογα απλά :laugh: :laugh:
ξέχασα να αναφέρω και το Ράδιο ΣΟΑΑΒΕ που και πάλι είχε ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα και ξεκίνησε και ένα σχέδιο που είχε καταστρωθεί εδώ και λίγο καιρό, αυτό της ζωντανής αναμετάδοσης μέσα από αγωνιστικά αυτοκίνητα την ώρα της ειδικής διαδρομής. η ιδέα απλή, ο συνοδηγός έχει ανοιγμένο το κινητό του τηλέφωνο την ώρα του αγώνα για να απαντήσει αυτόματα και έχοντας hands free κοντά στο στόμα θα ακούγονται και οι σημειώσεις του πληρώματος.
το εκπληκτικό είναι ότι η μετάδοση ήταν ζωντανή την ώρα της εξόδου του Νίκου Βάτσου και το άκουσα σε επανάληψη στην εκπομπή της Τετάρτης.