Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
sotoskap
Μπορεις να αναλύσεις το ποσό των 15000; και γιατί ένα χωμάτινο έχει περισσότερες απαιτήσεις;
Δεν έχω ασχοληθεί με διοργάνωση και δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Τα βασικα ειναι οι \"αρχοντες\", οι κριτες, τα πληρωματα των οχηματων ασφαλειας (ασθενοφορων-πυροσβεστικων μπορει και γερανοφορων), τα ξενοδοχεια, τα υλικα και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα...Εχω ομως μια λιστα που αν θελεις μπορω να στην δωσω!
Οι χωματινοι απαιτουν περισσοτερη ασφαλεια και χρειαζονται καποια ατομα και καποια μετρα ασφαλειας παραπανω.
Σημειωση : Δεν εχει τυχει να βοηθησω στην οργανωση χωματινου απλα γνωριζω καποια πραγματα επειδη μας το ειχαν προτεινει καποτε και το ειχαμε συζητησει.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως μια χωμάτινη διαδρομή μπορεί να έχει περισσότερες διακλαδώσεις άρα περισσότερα άτομα. Ίσως αυτό λύνεται με επιλογή κατάλληλης διαδρομής, όπως νομίζω και πολλά από τα προαναφερόμενα όπως Άρχοντες, και οδηγοί οχημάτων. Τα ξενοδοχεία μπορεί να είναι σε μορφή χορηγίας δωρεάν ή με μια πολύ μεγάλη έκπτωση.